printer

  1. REMEDY KARUNG GUNI

    To Sell Printer Laserjet (HP)

    *PRICE LIST COLOR LASER PRINTER* ✅ Color LaserJet 5550 *RM1500* ✅ Color LaserJet 4700N/DN/DTN *RM2000* ✅ Color LaserJet 4600 *RM700* ✅ Color LaserJet A3 CP5225dn *RM3000* ✅ Color LaserJet CM2320n MFP *RM1500* ✅ Color LaserJet CP3525dn *RM1300* ✅ Color Laserjet CP2025dn *RM1000* ✅...
  2. evozero

    To Sell Pencetak Lexmark w850 2Hand

    salam. ada sesiapa berminat x nak beli printer lexmark w850. ataupun tahu tempat untuk jual printer area kl selangor. printer xrosak cuma ink/catridge habis.
  3. ajoi24

    To Sell Printer,Cutter,Heatpress

    Jualan Cuci Tangan 1. Printer Epson L1300 (A3) Spec Bole Google Condition 9/10 (Jarang Pakai) 2.Cameo Cutter (Touch Screen) Tak Pernah Register Lagi Condition 9/10 3.Heat Press A3 Condition 9/10 Condition Terbaik Sebab Jarang Sngt Pakai Jual Lumsum Semua Sekali RM2.7k Kalo Nk Beli...
  4. celcomupax

    To Sell Brother DCP-T310 Original Ink Tank

    Brother T310 Color Inkjet Printer Function - Print,Scan, Copy - High Quantity Printing - Affordable Ink Cartridges Ink Cartridge - Black: BT6000 (6000 Pages) RM 40 - Cyan: BT5000C (RM 40) - Magenta: BT5000M (RM40) - Yellow: BT5000Y (RM40) - C,M,Y(6000 Pages) harga RM 569 termasuk pos...
  5. yakuza666

    To Sell HP All in Deskjet 2520hc Ink Advantage RM100

    Salam, Original HP All in Ink Advantage 2520hc Comes with full black ink, half colour cartridge, no power cable, no data cable Price can negotiate Hardware problem only, cannot print, stuck at 'Printer is busy' 1 year 2 months old. Warranty already claimed. COD Setia Alam @ Meru Cartridges are...
  6. M

    Wanted Servis baiki printer

    ada sesiapa yang tahu mana saya nak cari pakar dalam mesin printer.. sebab printer saya rosak. Kalau boleh area lembah klang
  7. M

    Wanted Mencari Edible Image Printer

    Assalam... Ada kat sini yg menjual printer ni tak or kenal mana2 seller yg jual. Thank
  8. Z

    Wanted Printer Epson pakai boucher buku

    Ada dekat sini tau x dekat mana ada jual Printer Epson L220 beli pakai boucher buku... Aku nak beli pakai boucher buku lah... Cari semua tempat dekat kajang x terima boucher buku.. Klau ada sesiapa tahu kedai terima boucher buku beli dgn printer boleh la recommend.. :D:D
  9. N

    To Sell Ricoh Aficio SP C240dn Laser Printer

    Item(s): Ricoh Aficio SP C240dn Package includes: USB Cable and Starter Cartridge Price: RM 700 Warranty: NONE Dealing method: COD Location: KL Area, PJ or Gombak Contact method/details: 016-317 4384 Shahrir --- Item(s) conditions: Brand New never use actually just notice we have spare...
  10. natak

    Wanted Servis Membaiki Printer

    Salam kepada sahabat2 sekalian. Di tempat kerja saya ada 2 biji printer yang perlu di baik pulihkan.:) Tak tahu apa masalah nye.. Kat screen dia kuar 'system error'.. Model printer Canon MX 328 & Fuji Xerox CM205 FW. Mohon sesiapa yg pandai untuk melihat penyakit printer saya ni. Sekian.
  11. G

    Wanted Printer Jenama Brother

    Salam, saya mencari printer jenama Brother yg ade wifi..org cakap nak refill ink murah. Minta rekemen.
  12. tr4falgar

    Wanted Printer Pigment INK

    Salam.. Sy mencari printer yang menggunakan pigment ink, kalau boleh nak brand RICOH .. jika ada brand lain boleh cadangkan juga kepada sy.. Nak size A4 jer..
  13. Gigahertz CS

    To Sell Hp deksjet 2645 with Fax function

    Deleted no more longer
  14. C

    Wanted Printer Epson L110

    Salam, sesiapa ada nak jual printer Epson L110 murah2 yg masih boleh digunakan.. sebab nak buat print sticker baju.. printer yg dah ada sekarang lama tak pakai haritu.. kedai cakap ink dah beku dalam tu.. COD kawasan ampang ker.. kalau ada.. roger2 la yer.. macam nak mula balik ja printing baju...
  15. Pakwannaz

    Wanted Printer untuk wallpaper

    sesape kenal printer yang boleh print wallpaper? ini untuk business terima kasih
  16. Bro_Izantie

    Wanted Printer

    Salam geng.. Aku nak cari printer multipurpose, heavy duty yg bole refill ink kat luar tu.. sapa ada lubang, kasi aku best price..nak satu jer...cash n carry..bajet rm2 ratus..agak2 bole dapat tak? tq
  17. penawar1503

    Wanted Sewa Printer

    kepada warga cg yg boleh sewakan printer... kemampuan: - printer heavy duty - bleh print 100k keping sebulan - jangka masa sewa dr 4 bulan - kertas saiz A4 shj - Black & white & colour - Any Brand ade sesape leh tolong?
  18. MOD jr.

    Wanted TONER HP LASER JET 5550dn

    sesape ada jual toner untuk printer jenis ni.. sila pm/reply kat sini sebutharga anda :) .. payment cash ok... kat kuala trg harga rm3700 cash..kalau harga LO lagi mahal!... #:-S#:-S harap dapat harga terende kat sini Thanks CG!
  19. Andria

    Wanted Ink jet printer - Epson / Canon

    yg baru ke yg seken ke...lau ade yg murah2...bjet bwh rm300... lau ade pm sy....
  20. crkb

    Wanted Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

    As salam... Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta...
Top
Log in Register