CG Sponsors




natak

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
Salam kepada sahabat2 sekalian.

Di tempat kerja saya ada 2 biji printer yang perlu di baik pulihkan.:) Tak tahu apa masalah nye.. Kat screen dia kuar 'system error'.. Model printer Canon MX 328 & Fuji Xerox CM205 FW.

Mohon sesiapa yg pandai untuk melihat penyakit printer saya ni.

Sekian.
 
Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Salam kepada sahabat2 sekalian.

Di tempat kerja saya ada 2 biji printer yang perlu di baik pulihkan.:) Tak tahu apa masalah nye.. Kat screen dia kuar 'system error'.. Model printer Canon MX 328 & Fuji Xerox CM205 FW.

Mohon sesiapa yg pandai untuk melihat penyakit printer saya ni.

Sekian.
jauh sgt opis TT kat zimbabwe. cuba tanya kedai servis IT t'dekat kot2 ada awang itam bole bantu. sekian :))
 

natak

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
jauh sgt opis TT kat zimbabwe. cuba tanya kedai servis IT t'dekat kot2 ada awang itam bole bantu. sekian :))
Opsss.. Lupa nak bagi tahu.. Lokasi kat kampung baru, KL..
Tanya kat sini dulu kot2 ada yg pandai merepair benda alah tu..
 

natak

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
Up sikit untuk mlm ni..
Kalau ada sahabat2 yg ada kedai repair printer, boleh la sy hantar..

Tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register