toner printer

  1. alberq

    Wanted Membeli toner terpakai, expired dan sbgnya

    salam, klu ada yg nak jual toner terpakai, expired bole pm atau wasap nombor dibawah antara list yg kita ambik : 811 canon - RM9 810 canon - RM4 678 - B HP - RM2 678 - C HP - RM2 28 - HP - RM5 27 HP - RM2 BC03 - canon - RM1 lain2 bole wasap gmbr utk confirmation...
  2. liverpool

    Wanted List & harga ink & toner serta barang

    assalammualaikum.... sesiapa yang boleh bagi aku list dan harga supplier untuk ink dan toner printer, kalau ada yg aku bekenan aku nak ambil brg dari kamu... sila PM.. aku nak meniaga kecil kecilan supplier ink d pjbt2 kerajaan ni
  3. khg

    Wanted Supplier toner printer, kertas, bateri AA

    Ada sesapa yang boleh bagi the best price senarai barang di bawah. PM atau email [email protected] *bagi the lowest price, nk lawan harga nehh... :)cgrock Toner HP Laser Jet (P2035,2055) Black - CE505A (05A) 15 unit Kertas A4 Putih, 80gsm 300 rim Bateri Alkaline AA Energizer...
  4. MOD jr.

    Wanted TONER HP LASER JET 5550dn

    sesape ada jual toner untuk printer jenis ni.. sila pm/reply kat sini sebutharga anda :) .. payment cash ok... kat kuala trg harga rm3700 cash..kalau harga LO lagi mahal!... #:-S#:-S harap dapat harga terende kat sini Thanks CG!
  5. B

    To Sell Toner printer HP dan Fuser

    saya ader beberapa barang nak diletgo fuser hp lj 4015 unit baru toner hp lj 3015 baru toner hp cp3525 1 set baru
  6. crkb

    Wanted Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

    As salam... Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta...
  7. Rishhana

    Wanted Membeli Toner Printer kosong, terpakai, baru dan expired

    Salam, saya membeli semua jenis produk Toner,inkjet tidak kira sama ada baru , expired dan terpakai serta kosong. bagi inkjet sahaja ( expired tidak saya beli ) Toner Tiruan dan Inkjet Tiruan tidak saya ambil. Toner yg tarikh expired saya ambil bergantung pada lama mana sesuatu toner itu...
  8. F

    To Sell Toner Kosong

    Salam... nak tanya brapa harga utk toner yg dah kosng ye??? utk laser printer brape yg printer biase brapa?? ada sesiapa yg nak beli ke???
  9. rizalstudio

    To Sell Toner Kosong HP Laser Jet Q2612A

    Salam... aku ada byk toner kosong printer lazerjet hp Q2612A... sapa ada biz beli toner kosong ni... bgtau aku asap.. tq
  10. N

    To Sell Sale!!! Toner Samsung

    Salam semua, saya buka sale untuk toner samsung.. Utk model lain blh pm sy...:)cgrock 1) ML1610-RM180.00 2) ML2150-RM485.00
  11. S

    Wanted Beli balik cartridge dan toner kosong - 0143309088

    Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama. Original dan tak refill sahaja. Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di 0143309088 atau email [email protected] Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi...
  12. S

    To Sell Printer Free

    Salam semua Kengkawan, Company aku ada supply toner mesin photostat dan jugak toner untuk printer, (apa2 model) Dengan ini aku ada menawarkan satu pakej yang agak menarik jugaklah. PAKEJ 1 : Jenis Printer : Nyatakan apa2 printer yang dikehendaki DENGAN SYARAT : Sebulan : Kamu semua ambik...
  13. cai

    Wanted Toner printer HP

    Warga CG......yeah! yeahhh! Aku tengah mencari Toner HP Color Laser Jet CM1312MFP dan Toner HP Laser Jet 1020..... So, sapa2 y tau bole bgtau aku tempat/kat mana ada jual toner printer ni....harga y tak mahalla... kontek aku kalo ada info, +60176261262
  14. J

    Wanted Cartridge lexmark z1320

    salam .. sesaper ada 2hd cartridge lexmark z1320...yg dah tak guna.. saya yer kena cilok. klu ada leh guna utk refil !!!
  15. jacksparow

    Wanted Cartridge/toner yang terpakai

    Hai Semua... :D Kepada kengkawan yang mempunyai/menyimpan catridges/tonner yang sudah habis dakwat boleh menjual brg2 tersebut kepada saya... saya cuma membeli catridge/tonner yang terpakai yang original sahaja... daripada buang baik jual... Hanya untuk area lembah klang sahaja... boleh...
Top
Log in Register