canon

  1. G

    To Sell Iphone/MacBook/Samsung & Canon Products

    Available Now. Shop iPhone 6 and 6 Plus, They are all Brand new Unlocked original sealed in box With 1Year Apple Warranty and the complete accessories Buy more than 1unit and get a better price Wholesale/retail prices with fast free shipping,no delay We branches all over the continents...
  2. M

    Wanted Canon Lens...URGENT!

    Saya mencari lens camera bagi canon 600d, saiz dalam 18-55 dan bajet dalam harga rm300-rm400..sila PM saya di 014-3589628 secepat mungkin :)
  3. NightFury

    Wanted Charger camcorder Canon Legria fs405

    Salam, siapa warga CG adajual charger camcorder Canon Legria fs405 ni ? inform yer.. xkra la 2nd / 1st..really urgent nak beli ..sbb nak pakai camcorder tu .. charger asal hilang .. :D:)cgrock
  4. procircuit

    Wanted Camera Canon EOS 1100d with lens

    salam warga cg, ada yg kat sini ada kedai kamera ke? aku tgh cr camera canon ni. best price yg aku dpt dr shah alam (afiq-mudah) rm1500 siap beg and memory 8gb. kalau ada yg bole bg rega lg cntek sms/call aku k- 0128764000 zaidi
  5. ash3110

    Wanted Camera DLSR Canon EOS 500D & EOS 50D - Dah dapat -

    Salam warga CG, Sy mencari camera DLSR Canon 500D & 50D. Model NIKON juga boleh dipertimbangkan... Jika ada sesiapa yg ingin menjual sila pm sy ye... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  6. WMComm

    Wanted Canon Cartridge 312 Black Toner for LBP-3050 [GENUINE]

    salam kepada yang berada area bangi/kajang sahaja, berapa harga anda pernah beli? URGENT. mau beli 1 je. :D SMS 012-6811043 jika kedai anda/kedai anda bekerja ada jual brand dan model di atas. terima kasih atas perkongsian. :)cgrock
  7. crkb

    Wanted Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

    As salam... Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta...
  8. am kurizawa

    Wanted Battery grip Canon t2i murah

    aku mencari battery grip murah untuk canon dslr aku.. puas dh survey semua tp harga semua mahal2 belaka..:( ada sesiapa yg tau x mana nak cari yg murah punya?
  9. fine net

    Wanted Camcoder & Camera Supplier, Please Qoute!!

    kepada semua supplier camcorder & camera,sila qoute barang2 di bawah... urgent! supplier johor dialu-alukan.. 1. SONY model : HDR-XR550E Spec : 12.1 megapixel 240 GB Unit : 1 Set 2. CANON model : EOS 50D Spec : 15.1 megapixel 18mm x 55mm flashlight 580EX2 8GB SD...
  10. untitoxin

    Wanted Nikon D90 or Canon EOS 7D

    kalau ade yg nk jual 2nd hand pnye roger2 la aku... bli baru mhl sgt laa ^_^
  11. S

    Wanted Toner 500g for Canon GP405,IR3300 dan berkaitan dengaan nyer

    Salam kawan2. Untuk pertanyaan rege kepada barang2 ni..Sila PM yerk.. Setakat ni ada Toner / Drum / Roller / cleaning blade. Ok apa2 leh PM.
  12. C

    Wanted Printer cartridge canon pixma ip1880

    assalamualaikum sume..de x sesape kat cni yang ade cartridge printer canon ip1880 yang 2nd?mmber aku tgh cari..kalau ade,gtau la ye..hehe..tq :):)
  13. W

    To Sell Canon EOS 5D Mark II Digital camera - SLR - 21.1 [email protected],800usd

    J A M ELECTRONICS LIMITED deals in Unit and wholesale trade of electronic products. Our products are competitive not only in price but also in quality, offering excellent quality, competitive price and customer satisfaction.. Note: Buy 3phones and get 1free End of the year promotional offer...
  14. wa266

    Wanted Printer Canon IP1000

    :((Salam warga CG. Ada sesape tak yang nak jual printer canon Pixma IP1000. Saya amat memerlukannya. Area: Taman Keramat. Kalau ada, mintak tolong sms saya 0123366823. Sebab saya offline. Terima kasih
  15. aris

    Wanted Kamera model lama CANON Powershot 410

    Mencari kamera model lama CANON Powershot 410. Siapa ada nak jual hubungi saya 0127051525 Nak sebiki jer...
Top
Log in Register