printer canon

  1. Andria

    Wanted Ink jet printer - Epson / Canon

    yg baru ke yg seken ke...lau ade yg murah2...bjet bwh rm300... lau ade pm sy....
  2. crkb

    Wanted Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

    As salam... Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta...
  3. vtec

    Wanted Faulty canon mp160 atau secondhand mp160?

    harap kwn2 leh bantu ....:)
  4. wa266

    Wanted Printer Canon IP1000

    :((Salam warga CG. Ada sesape tak yang nak jual printer canon Pixma IP1000. Saya amat memerlukannya. Area: Taman Keramat. Kalau ada, mintak tolong sms saya 0123366823. Sebab saya offline. Terima kasih
Top
Log in Register