• Forum search currently under maintenance...

The Avengers Endgame

Recommended Brokers


akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,665
Reaction score
1,039
Points
196
avengers : infinity war tak tengok. best ker avengers end game ni nanti?
kalo xtgk infinity war, jgn tgk endgame
nnt blur sbb endgame ni part 2
 
Sponsored Post

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,387
Reaction score
93
Points
70
end game, travel back time, masa bila agaknya?kalau nak pendek cite, pegi balik masa quill tumbuk muka thanos, gerenti boleh menang masa tu
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,098
Reaction score
10
Points
65
avengers : infinity war tak tengok. best ker avengers end game ni nanti?
nak faham cerita kena tengok ikut turutan, sbb semua cerita ada kaitan...

Captain America: The First Avenger (1943 – 1945)

Captain Marvel (1995)

Iron Man (2010)

Iron Man 2 (2011)

The Incredible Hulk (2011)

Thor (2011)

Avengers (2012)

Iron Man 3 (2012)

Thor: The Dark World (2013)

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Guardians of the Galaxy (2014)

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2014)

Avengers: Age of Ultron (2015)

Ant-Man (2015)

Captain America: Civil War (2016)

Spider-Man: Homecoming (2016)

Doctor Strange (2016 – 2017)

Black Panther (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Ant-Man and The Wasp (2017)

Avengers Infinity War (2017)

Avengers: Endgame (2019)
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,098
Reaction score
10
Points
65
kalau skip captain marvel efek tak final citer end games ni?
nanti tak tau pulak mcmane captain marvel boleh masuk dalam avengers..

avengers dapat nama pun ada tunjuk dalam captain marvel.. :D
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,006
Reaction score
577
Points
171
100% gerenti avenger infinite war .. yg kita saksikan adalah 1 dari pada timeline dr strange... end game ada lah pilihan dr strange tuk kalahkan thanos... iaitu cari captain marvel
 

akundaktau

Legendary Member
Joined
Mar 6, 2013
Messages
10,744
Reaction score
179
Points
128
Nasib wolverine da mati...klu x...dia bole kalahkan thanos tu.. marvel jg
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,312
Reaction score
868
Points
161
berita buruk buat cpt marvel n the geng... Deadpool will rise...
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,516
Reaction score
235
Points
123
kasi review sket captain marvel..belum tengok lagi..
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,606
Reaction score
815
Points
71
Walaupun aku dah layan MCU ni lama, aku baru perasan Stan Lee ada buat cameo pada setiap movie MCU ni (masa dia hidup la)..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register