Siapa pernah guna GPS tracker ni?

CG Sponsors




xor

Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
2,408
Reaction score
97
Points
30

coban web platform
coban android tak ada satelite view
Ye. Baru tau Tkstar ada app yg mmg free di apple dan Android. Jimat duit tak, perlu langgan platform.

So sy dah order tkstar tk905. Battery 5000mAh dah cukuplah sebenarnya sebab sentiasa cucuk gps tracker di usb port tersembunyi bawah deskboard.

Kalau tkstar tk915 battery 10,000mAh rasanya sesuai utk motosikal sbb tak ada usb port charger.
 
Sponsored Post

xor

Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
2,408
Reaction score
97
Points
30
Sekarang ni tgh cari simkad prepaid yg paling jimat utk gps tracker ni. Mungkin xox rasanya. RM50 dapat 10GB data.
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,950
Reaction score
464
Points
96
Sekarang ni tgh cari simkad prepaid yg paling jimat utk gps tracker ni. Mungkin xox rasanya. RM50 dapat 10GB data.
tuan nak pakai sms atau live tracking ? gps pakai data ciput saja 100mb setahun tak habis
 

xor

Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
2,408
Reaction score
97
Points
30
tuan nak pakai sms atau live tracking ? gps pakai data ciput saja 100mb setahun tak habis
lagi bagus live tracking.

tapi kalau kereta di tempat yg tak ada signal kuat, kena guna sms juga kan?
 

Sabrifx

Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
11
pakai software sahaja.

tapi kena pakai dua phone. satu jadikan gps tracker, satu untuk detect phone gps tersebut
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,950
Reaction score
464
Points
96
pakai software sahaja.

tapi kena pakai dua phone. satu jadikan gps tracker, satu untuk detect phone gps tersebut
tuan boleh rekomen software apa ?
 

xor

Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
2,408
Reaction score
97
Points
30
harini baru dapat guna gps tracker - jenama TKStar

rasa lebih tenang bila dah pasang. parking kereta pun rasa selamat.

lokasi dia tunjuk pun tepat masa buat live tracking. setiap 15saat auto refresh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register