Siapa pernah guna GPS tracker ni?

CG Sponsors




notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,012
Reaction score
485
Points
96
rasanya pakai data lg accurate kan location dia?
so better amik redone... rm8 sebulan satu line..
dpt 1gb data/month..
ok ke tak tuan?
sama saja.
sms mode kita panggil tracking on demand
gprs mode pakai live tracking nampak traker itu bergerak
redone rm8 sebulan tu postpaid. kena tambah sst + lain caj. andaikan rm10 sebulan x 10 bulan jadi rm100
nak jimat pakai unifi bebas sim kad data tak mati
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,199
Reaction score
20,815
Points
1,661
barai. mmg kena pasang gak ni
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,012
Reaction score
485
Points
96
Video tidak tersedia
Video ini telah dialih keluar oleh pengguna

kalau korang lupa parking kat mana boleh pakai gps ni. cuma parking dalam bangunan tak dapat tolong.
itu kena pakai app khas untuk parking. dia link dengan gigibiru kereta
 

pcbase

Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
1,892
Reaction score
25
Points
30
akhirnya dah nk tercapai hajat sekian lama...sbb dah murah...
jumpa brand COBAN.. dah tanya2 seller dia guna web platform www.gpstrackerxy.com

ok tak?
tak ok

dalilnya ialah tkstar/lekemi sudah murah, bateri besar, tahan air, platform percuma

gpstrackerxy.com problem dia ialah
- asyik log-out sesuka hati tanpa notis. patut la traker tak bergerak gerak. bengong tul dev dia
- tak tau traker on atau sudah off
- bulan ini sudah dua kali gugel map error. for devoloper use only. nampak macam coban tak mampu bayar gogel.
- gugel map error tapi tak boleh tukar map lain
- setting option banyak gila babi dan tak mesra rakyat.

rekomen jenama lekemi sedara tkstar. beza dia manual lekemi lebih mantap & lengkap.
 
Last edited by a moderator:

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,844
Reaction score
321
Points
141
Kt fb byk juai tu x bagus ke
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,199
Reaction score
20,815
Points
1,661
stopanik. klo kena goyang2 pun dpt alert kt fon

klo moto kena start bole send command utk matikan enjin. hanya bole start blik klo off command. kunci dpt on pun xbole start
 

xor

Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
2,408
Reaction score
98
Points
30
tak ok

dalilnya ialah tkstar/lekemi sudah murah, bateri besar, tahan air, platform percuma

gpstrackerxy.com problem dia ialah
- asyik log-out sesuka hati tanpa notis. patut la traker tak bergerak gerak. bengong tul dev dia
- tak tau traker on atau sudah off
- bulan ini sudah dua kali gugel map error. for devoloper use only. nampak macam coban tak mampu bayar gogel.
- gugel map error tapi tak boleh tukar map lain
- setting option banyak gila babi dan tak mesra rakyat.

rekomen jenama lekemi sedara tkstar. beza dia manual lekemi lebih mantap & lengkap.
Terima kasih share pengalaman, jadi sekarang ni mungkin akan beli TKSTAR ni. Ok ke model ni?
 
Last edited by a moderator:

pcbase

Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
1,892
Reaction score
25
Points
30

coban web platform
coban android tak ada satelite view
 
Sponsored Post
Top
Log in Register