Siapa Ada Pengalaman Beli Washer Dryer (2 in 1) ?

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,534
Reaction score
2,138
Points
151
Salam.. aku bercadang nak beli washer dryer (2 in 1)....
- sebab jimat ruang...
- sekali klik, boleh basuh baju, dan keringkan sekali

aku baru je tengok video ni tadi...


berdasarkan video kat atas ni, dia cakap
- kelemahan washer dryer adalah apabila salah satu function rosak, dua-dua takleh pakai....

jadi, nak mintak tolong warga cgrian yang pernah beli & guna washer dryer ni,, adakah mesin ni manja?? adakah senang rosak?? adakah payah nak jaga??

mohon share pengalaman...

by the way, aku plan nak beli brand Toshiba (TWD-BJ120M4M)....
kalau ada sesiapa yang guna sama brand, mintak tolong jasa baik kongsi pengalaman...
thanks

 
Top
Log in Register