Shopee Review

Recommended Brokers


notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,696
Reaction score
402
Points
86
marketing gimik saja. barang tertentu saja yg turun harga, banyak barang lain masih harga yg sama.
bulan depan datang lagi 10.10, 11.11, 12.12
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,250
Reaction score
479
Points
86
dpt gak la brg yg den nak pada harga murah ...

shipping rm9 tu yg mau.. bole beli brg skit2 je hihi
 

cyber99

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2011
Messages
790
Reaction score
81
Points
20
bila lagi akan ada next Super Shopping Day
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,110
Reaction score
71
Points
1,020
ada lagi ke nak shopping banyak2 zaman gawat la ni ?
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,617
Reaction score
136
Points
38
aku ada pengalaman tak best kat shopee ..aku prefer lajada
 

botet017

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2011
Messages
698
Reaction score
7
Points
15
aku tgh panas satu seller shopee ni........nk bli bluetooth earphone......ade pilihan 4 wrne.....tulis kt sume warne ade stok pon bnyk lg smp beratus......rege lebih 2 ratus jgk.......

pilih la stu warne ni.........

esoknye seller ni pm aku warne itam je tggl..........warna lain out of stock......aik semalam cek stok warne yg lain bnyk lg ?????

ni aku x tw lg nk mntk refund @ settle dgn kaler hitam.........pm aku x reply lg.......kalo ikut aku dah jemu dgn kaler hitam............earphone/headphone aku sblm ni pon sume itam.........
 

myalizee83

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,677
Reaction score
15
Points
25
2 hari lepas ade event ape yer sampai kawe punye order masuk 28 order sambung2... semalam start slow balik... mungkin shopee sorokkan iklan kawe... sbb padahal keord kawe maintain bid 7sen...
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,037
Reaction score
1,511
Points
596
ada sapa buka shop kat shoppee ada kata tak sempoi

rasa malas layan buat web marketing koboi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register