Shopee Review

Recommended Brokers


notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,657
Reaction score
399
Points
86
marketing gimik saja. barang tertentu saja yg turun harga, banyak barang lain masih harga yg sama.
bulan depan datang lagi 10.10, 11.11, 12.12
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,242
Reaction score
479
Points
86
dpt gak la brg yg den nak pada harga murah ...

shipping rm9 tu yg mau.. bole beli brg skit2 je hihi
 

cyber99

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2011
Messages
780
Reaction score
80
Points
20
bila lagi akan ada next Super Shopping Day
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,112
Reaction score
71
Points
1,020
ada lagi ke nak shopping banyak2 zaman gawat la ni ?
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,451
Reaction score
112
Points
38
aku ada pengalaman tak best kat shopee ..aku prefer lajada
 

botet017

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2011
Messages
697
Reaction score
7
Points
15
aku tgh panas satu seller shopee ni........nk bli bluetooth earphone......ade pilihan 4 wrne.....tulis kt sume warne ade stok pon bnyk lg smp beratus......rege lebih 2 ratus jgk.......

pilih la stu warne ni.........

esoknye seller ni pm aku warne itam je tggl..........warna lain out of stock......aik semalam cek stok warne yg lain bnyk lg ?????

ni aku x tw lg nk mntk refund @ settle dgn kaler hitam.........pm aku x reply lg.......kalo ikut aku dah jemu dgn kaler hitam............earphone/headphone aku sblm ni pon sume itam.........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register