Shopee Review

CG Sponsors




Sponsored Post

crossfire

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2014
Messages
181
Reaction score
4
Points
25
skang tak auto mcm dlu2..

kene tekan sendiri option free shipping tu :D ..

dan rm40 keatas bru ado..
baru smlm aku beli..kat luar mmg tulis shipping free..bila dh masuk troli rupanya ada kena bayar pos plak..xde pun option free shipping tu..
 

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
33
baru smlm aku beli..kat luar mmg tulis shipping free..bila dh masuk troli rupanya ada kena bayar pos plak..xde pun option free shipping tu..
Yup sistem dia macam b0d0 sket sekarang. Masa checkout tu memang dia tulis free tapi kena manual klik jugak kat voucher pastu pilih voucher free shipping kat dalam. Penah kene jugak sekali, sekarang memang kena beringat klik manual voucher free shipping tu :)
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Byk jugala aku shopping masa die bg free shipping barang RM12 ke atas
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,077
Reaction score
20,950
Points
1,661
mana figure. org nk tau sales bape juta rm
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,620
Reaction score
1,815
Points
191
mana figure. org nk tau sales bape juta rm
shoppe x buat sale..
shoppe menyediakan platform untuk jualan..

yg buat sale cuma syarikat2 yg iklankan produk..

shoppe buat sale base on iklan2 premium dari syarikat2 besar yg nak promote produk..

target news tu cerita ttg brpa juta pengguna menggunakan platform shoppe.. tu yg mahal..

so syarikat2 besar berminat iklankan produk di shoppe..

modus operandi.. buat sale atas iklan.. disamping itu ada produk2 yg shoppe dpt % sale..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,077
Reaction score
20,950
Points
1,661
shoppe x buat sale..
shoppe menyediakan platform untuk jualan..

yg buat sale cuma syarikat2 yg iklankan produk..
mmg la. alibaba pun sama gak. sales figure tu la yg dorg up dulu
 

redcloud

Active Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
2,389
Reaction score
159
Points
33
salah seorang penyumbang 12/12

kebetulan kipas siling rosak, sblm 12 tengahmalam submit oder..
shipping 9 hinggit gune baucer dapat la shipping 4 hinggit..
tadi petang pukul 4 dah dapat barang..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,019
Reaction score
415
Points
141
Aku beli mini nes console...x sampai 50 ringgit pon...xkisah la chinese knock off ke apa jnji murah....ble nk sampai ni huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register