BTC USD 62,921.6 Gold USD 1,763.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis Sewa DSLR dan Lens

___KIPITOP___

Active Member
Joined
Jun 2, 2011
Messages
2,434
Reaction score
11
Points
25
Salam...sesuai seperti tajuk di atas...
kat sini ada tak siapa2 yang buat servis sewa dslr + lens...
basically aku memerlukan spec sprti di bawah...

body : canon 5d mark 2
lens : prime lens 50mm atau 85mm dan zoom lens
lain2 : speedlight

kalau korang ada offer barang lain selain dari spec cam kat atas ni pon ok...
yang penting sesuai dgn keperluan aku...

lokasi : KL/N9
 
Sponsored Post

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
saya juga mahu sewa kamera dslr selama 5 hari bermula 15hb september.
kalau ada, boleh pm saya.
kamera apa-apa pun tak apa, asalkan dslr. kalau boleh, yang standard.
 

___KIPITOP___

Active Member
Joined
Jun 2, 2011
Messages
2,434
Reaction score
11
Points
25
kasi bump sikit thread ni...
btw, ada tak tempat boleh beli dslr secara ansuran tanpa guna kredit kad?
kamera second pon ok...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register