dslr camera

  1. U

    Wanted Pajak Gadai dan Membeli Laptop Phone Camera Tablet / Mortgage and Pawn 0129700387

    Kecemasan? Perlukan Wang Tunai Segera? Kami menerima Pajak/ Gadai/ Cagar pelbagai barang IT Gajet pada harga yang berpatutan dengan pasaran. Antara barang yang kami menerima pajak adalah: - Laptop / Notebooks (iMac/Macbook/Apple/Mac...
  2. K

    Wanted Servis Sewa DSLR dan Lens

    Salam...sesuai seperti tajuk di atas... kat sini ada tak siapa2 yang buat servis sewa dslr + lens... basically aku memerlukan spec sprti di bawah... body : canon 5d mark 2 lens : prime lens 50mm atau 85mm dan zoom lens lain2 : speedlight kalau korang ada offer barang lain selain dari spec...
  3. E

    Wanted [CLOSED] Sony DSLR SLT-A55-Body & F2.8 G Lens - SAL70200G

    Dah Dapat!!! Offer ended.... Kawan offer kepada sellers yang ada 2 items di bawah: Sony DSLR Alpha SLT-A55-Body Sony 70 - 200mm F2.8 G Lens - SAL70200G Sony DSLR Alpha SLT-A55-Body Sony DSLR Alpha SLT-A55-Body Sony 70 - 200mm F2.8 G Lens - SAL70200G Sony 70 - 200mm...
  4. am kurizawa

    Wanted Battery grip Canon t2i murah

    aku mencari battery grip murah untuk canon dslr aku.. puas dh survey semua tp harga semua mahal2 belaka..:( ada sesiapa yg tau x mana nak cari yg murah punya?
  5. miss sya

    Wanted Camera nikon d60

    Salam, sy nak mencari nikon D60.. sebab baru nak berjinak2 dlm dunia photography ni..:"> pada sesiapa yang ade jual, bole la pm sy.. nikon D60 ye..second hand je mmpu.. condition sume, leh tepek kat sini.. sokongan anda semua diperlukan.. TQ:)cgrock
  6. yazryyahya

    Wanted Nikon D90

    Salam Saya mencari DSLR Nikon D90 secondhand. Harga yg berpatutan COD Klang Valley pm me
  7. anief2020

    Wanted Kamera DSLR..bajet RM 5k ke bawah..

    Salam sume warga CG aku tengah cari kamera DSLR....kepad warga CG yang baik hati pls advise me apa brand n model yang terbaik...bajet aku dalam 5k kebawah...kalau blh dgn speed light skali...D90+kit brape ek blh dapat?.tq.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register