camera lens

  1. ebumugo

    Wanted Lens Camera pakai LO - Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)

    Assalam.. Ada tak kedai area KL/Sel ni yang dapat beli Lens guna LO..:-? nak beli Lens Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)..:) Urgent..
  2. K

    Wanted Servis Sewa DSLR dan Lens

    Salam...sesuai seperti tajuk di atas... kat sini ada tak siapa2 yang buat servis sewa dslr + lens... basically aku memerlukan spec sprti di bawah... body : canon 5d mark 2 lens : prime lens 50mm atau 85mm dan zoom lens lain2 : speedlight kalau korang ada offer barang lain selain dari spec...
  3. yeahboy

    Wanted Nikon lens sb600 and speedlite

    nak beli sb600 & 35mm 1.8 dx kalu de sape nak jual mura2 sile la kasi tau kalo de lobang mura pun gtau jgk.. tolong ar...
Top
Log in Register