camera

  1. xtravaganza

    Wanted Fujifilm x10

    Mohon sesiapa yang nak jual kamera fujifilm x10 boleh hubungi sy di 0129680018 melalui whatsapp. Terima kasih.
  2. snailsmt

    To Sell Moultrie A7i Trail camera Terpakai

    Camera Trail terpakai. Sesuai untuk merakam kehadiran haiwan liar dan juga manusia pada waktu malam. Juga boleh ditinggalkan di dalam hutan untuk merakan hidupan liar Menggunakan 8 bateri AA dan boleh bertahan selama 3 bulan (bergantung kepada kualiti bateri) - 7MP Megapixel...
  3. Z

    To Sell SJCAM M20 99% macam baru

    Salam Sjcam M20 99% cantik Jarang guna Semua benda yang nak dijual macam dalam gambar. Sekali dengan remote RM 400 Cod di iCity shah alam BERMINAT BOLEH WHATSAPP 013 lapan lapan lapan 0871 Spec dia Resolution – You can chose between [email protected], [email protected], [email protected]/60FPS...
  4. kopirait

    To Sell XIAOMI YI 16mp 2k Sports Camera To Letgo

    Salam, XIAOMI YI 2K SPORTS CAMERA 16 MP untuk dilepaskan. Item berikut akan diberi sekali : 1. 2 unit bateri 2. Charger 3. Selfie stick 4. Waterproof casing 5. Memory card 16gb Harga : RM400 nego Hubungi : 017-6663179 (whatsapp preferred) Thanks cg! :)cgrock
  5. U

    Wanted Buying all used gadget/ membeli phone,laptop,camera,tablet terpakai 0129700387

    -Gadget Lama/terpakai dah tak guna? -Kecemasan? ingin upgrade? Perlukan CASH segera? Kepada sesiapa yg nak jual gajet lama dan terpakai untuk dapatkan cash segera, kami akan beli dari anda dgn harga yg berpatutan bergantung kepada condition dan spec barang Antara barang yang kami membeli...
  6. bagcrew

    Wanted Panasonic Lumix DMC-FZ28

    mencari kamera kompak panasonic FZ28 untuk buat sparepart... harga boleh bincang :D sesiapa ada boleh [email protected] 019_355.2971 urgent
  7. U

    Wanted Pajak Gadai dan Membeli Laptop Phone Camera Tablet / Mortgage and Pawn 0129700387

    Kecemasan? Perlukan Wang Tunai Segera? Kami menerima Pajak/ Gadai/ Cagar pelbagai barang IT Gajet pada harga yang berpatutan dengan pasaran. Antara barang yang kami menerima pajak adalah: - Laptop / Notebooks (iMac/Macbook/Apple/Mac...
  8. ebumugo

    Wanted Lens Camera pakai LO - Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)

    Assalam.. Ada tak kedai area KL/Sel ni yang dapat beli Lens guna LO..:-? nak beli Lens Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)..:) Urgent..
  9. asdi

    Wanted Charger DSLR NIKON D3100

    hai kengkawan.. as stated by title, daku mencari (bagi pihak adik) charger utk NIKON D3100. charger ori dah ilang. rupanya spt dbwh. kalo ada kengkawan yg body D3100 dh rosak, blehla lego charger tu yerk. :D andai tidak ketemu, nampak gaya kena pakai OEM charger la dia. :D
  10. shazai

    Wanted Flash Nikon sb910

    assalamualaikum... ada tak sesapa nak jual flash SB910?
  11. kedaibiasa

    Wanted Camera Nikon AW110

    Assalam, Saya ingin membeli camera Nikon AW110 Waterproof.. Jika ada CGrians yang menjual kamera boleh pm saya. serius buyer.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  12. kapasele

    Wanted Toiletries bag, thumb drive, kamera DSLR

    Salam warga CG :)cgrock ambo nok mitok sapo² hok ado bisnes supply toiletaries bag (logo printed); thumb drive (2Gb/4Gb;logo printed) & camera DSLR (spec x dop lg tp try ngan Nikon D3100 dlu) di area Key Ell ni blh tolong pm hargo ko ambo. kuantiti utk toiletaries bag/thumbdrive :500 unit dslr...
  13. procircuit

    Wanted Camera Canon EOS 1100d with lens

    salam warga cg, ada yg kat sini ada kedai kamera ke? aku tgh cr camera canon ni. best price yg aku dpt dr shah alam (afiq-mudah) rm1500 siap beg and memory 8gb. kalau ada yg bole bg rega lg cntek sms/call aku k- 0128764000 zaidi
  14. ash3110

    Wanted Camera DLSR Canon EOS 500D & EOS 50D - Dah dapat -

    Salam warga CG, Sy mencari camera DLSR Canon 500D & 50D. Model NIKON juga boleh dipertimbangkan... Jika ada sesiapa yg ingin menjual sila pm sy ye... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  15. paklah^sti

    Wanted Digital inspection camera

    Sapa2 tau mana2 pengedar ada jual digital inspection camera?Nak fungsi n spec macam dibawah nie...brand xtau..kod brand DV34....kat jalan pasar/pudu xda.... urgently required....selain ebay n lelong yer(...
  16. kakhi

    Wanted Nikon D700

    Pendekkan cerita ada ke warga cg yg nk tolak D700 murah2. memandangkan D600 dh nk keluar dan D800 tgh panas di pasaran, mesti ramai yg nk upgrade ke D800 or D600. so jika ada warga cg yg nk tolak D700 murah2 dialu alukan terima kasih
  17. K

    Wanted Servis Sewa DSLR dan Lens

    Salam...sesuai seperti tajuk di atas... kat sini ada tak siapa2 yang buat servis sewa dslr + lens... basically aku memerlukan spec sprti di bawah... body : canon 5d mark 2 lens : prime lens 50mm atau 85mm dan zoom lens lain2 : speedlight kalau korang ada offer barang lain selain dari spec...
  18. juweialhaj

    (Q & A) [HELP!!]Tolong rekemen digital camera yg shockproof.

    saya sedang survey camera yg shockproof dan waterproof sekali untuk digunakan dalam aktiviti air. Ada sesiapa boleh bg cadangan model? Spec lebih kurang mcm ni. 10-12MP MESTI SHOCKPROOF DAN WATERPROOF HARGA KURANG DARI RM600 kalo ada mahal sket tu cadang je la. Bgtau apa kelebihan...
  19. Kulim

    Wanted Panasonic lumix fz28 camera

    memang sedang mencari camera DMC FZ28. harga 2nd di pasaran RM600 seperti mudah dan site berkaitan. saya masih mencari. harap dapat below RM600. budget RM500 maksimum. bergantun kepada usia dan kekerapan digunakan.
  20. MrSkynet

    To Sell Digital Camera Olympus FE-310 5x Optical Zoom

    Harga : RM300 nego (Call/SMS saya sekiranya setuju dengan harga-bleh la kurang skit2 lagi):D Faiz 0193402644 DEALING METHOD :- COD area Selayang, Rawang, Sg. Buloh. ------------------------------------------- MAKLUMAT PRODUK :- ~ 100% Tulen daripada Jenama Olympus. ~ 100% baru (dijamin) ~ 100%...
Top
Log in Register