BTC USD 53,631.9 Gold USD 1,689.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

camera canon

  1. ebumugo

    Wanted Lens Camera pakai LO - Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)

    Assalam.. Ada tak kedai area KL/Sel ni yang dapat beli Lens guna LO..:-? nak beli Lens Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8 (Canon)..:) Urgent..
  2. procircuit

    Wanted Camera Canon EOS 1100d with lens

    salam warga cg, ada yg kat sini ada kedai kamera ke? aku tgh cr camera canon ni. best price yg aku dpt dr shah alam (afiq-mudah) rm1500 siap beg and memory 8gb. kalau ada yg bole bg rega lg cntek sms/call aku k- 0128764000 zaidi
  3. K

    Wanted Servis Sewa DSLR dan Lens

    Salam...sesuai seperti tajuk di atas... kat sini ada tak siapa2 yang buat servis sewa dslr + lens... basically aku memerlukan spec sprti di bawah... body : canon 5d mark 2 lens : prime lens 50mm atau 85mm dan zoom lens lain2 : speedlight kalau korang ada offer barang lain selain dari spec...
  4. am kurizawa

    Wanted Battery grip Canon t2i murah

    aku mencari battery grip murah untuk canon dslr aku.. puas dh survey semua tp harga semua mahal2 belaka..:( ada sesiapa yg tau x mana nak cari yg murah punya?
  5. fine net

    Wanted Camcoder & Camera Supplier, Please Qoute!!

    kepada semua supplier camcorder & camera,sila qoute barang2 di bawah... urgent! supplier johor dialu-alukan.. 1. SONY model : HDR-XR550E Spec : 12.1 megapixel 240 GB Unit : 1 Set 2. CANON model : EOS 50D Spec : 15.1 megapixel 18mm x 55mm flashlight 580EX2 8GB SD...
  6. K

    To Sell Brand New Unlocked HTC Google Nexus One$280,Apple iphone 3GS 32GB$230

    Our goal is to provide the highest quality electronics product at the lowest cost on the Internet. We offer high quality products at a very affordable price. In any business, the customer’s satisfaction is every supplier’s main concern. At Phones World Ltd, Our customer’s repeated satisfaction...
  7. W

    To Sell Canon EOS 5D Mark II Digital camera - SLR - 21.1 [email protected],800usd

    J A M ELECTRONICS LIMITED deals in Unit and wholesale trade of electronic products. Our products are competitive not only in price but also in quality, offering excellent quality, competitive price and customer satisfaction.. Note: Buy 3phones and get 1free End of the year promotional offer...
  8. aris

    Wanted Kamera model lama CANON Powershot 410

    Mencari kamera model lama CANON Powershot 410. Siapa ada nak jual hubungi saya 0127051525 Nak sebiki jer...
Top
Log in Register