BTC USD 60,210.6 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Server META Down (Facebook, Instagram & Threads) - 05.03.2024 @ 2330hrs

FB down pun dah kecoh
Belum lagi internet
Elektrik
Air
Yang ini down jadi la kembali macam zaman dulu
mohon Allah protect dan lindung kita dari segala yg tersebut tu
nikmat Allah bagi kita meluas sangat sehingga selesa hidup kita
Allah, kepada Engkau lah kami berserah dan tunduk
 
Sponsored Post

merepek la FB ni .. dia salahkan orang lain pulak 🤭

1709656709169.png

Ketuk balik bang

hammer GIF by The Rocket Panda
 
merepek la FB ni .. dia salahkan orang lain pulak 🤭

1709656709169.png
hahaha boleh jadi pulak gitu
dengan bangganya FB bagitau ada org cuba nak ceroboh dan dia berjaya sekat
walhal kitalah tuan punya badan yg nak log in:D
 
hahaha boleh jadi pulak gitu
dengan bangganya FB bagitau ada org cuba nak ceroboh dan dia berjaya sekat
walhal kitalah tuan punya badan yg nak log in:D

Wah puan cmm nak nangis dan gelisah ke bila tak dapat buka FB? Hahaha.

Aku sorang je ke happy huhu.
 
hahaha boleh jadi pulak gitu
dengan bangganya FB bagitau ada org cuba nak ceroboh dan dia berjaya sekat
walhal kitalah tuan punya badan yg nak log in:D

kan ..

baru minggu lepas saya update semua login password .. FB, Insta, TikTok, Email .. bla bla bla .. nak tukar balik kang pening kepala ..
 
Wah puan cmm nak nangis dan gelisah ke bila tak dapat buka FB? Hahaha.

Aku sorang je ke happy huhu.
tn theblur, takdelah nak nangis tapi panik yg amat lah hehehe
bukan apa, kat FB tu banyak info saya dapat dan
ada kawan kawan yg saya rely sumber ilmunya

tuan ada FB kan?
kenapa hepi pulak bila jadi camni?
:D
 
kan ..

baru minggu lepas saya update semua login password .. FB, Insta, TikTok, Email .. bla bla bla .. nak tukar balik kang pening kepala ..
samalah, saya awal tahun dah update semua password
malas dah nak tukar yg baru
 
kan ..

baru minggu lepas saya update semua login password .. FB, Insta, TikTok, Email .. bla bla bla .. nak tukar balik kang pening kepala ..

Banyak nak kena ingat login password
Pandai2 lah simpan kan bang
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register