Sembang Saham Carigold 2015

CG Sponsors




imdudic

Fun Poster
Joined
Jul 30, 2006
Messages
318
Reaction score
33
Points
20
biasanya berapa lama korang pegang saham yg dibeli ek..
Bergantung pada teknik dan signal bro, takdo syarat khas berapa lama hold saham ni.

Mana saham ada dividen, ado kenaikan, masih untung, hold je la selagi untung.

Mana saham yang tiba2 menjunam, company rugi, takkan nak hold lagi. Let go je la.

Macam XOX baru2 ni, boleh hold setakat 2-3 jam je, yang penting untung. Ramai boleh dapat berpuluh2 ribu dalam 2-3 jam tu dengan XOX ni. Yang rugi beratus ribu pun ade gak dalam masa 2-3 jam tu.

Jadi, beli mana2 saham dan follow je money management tu elok2.
 
Sponsored Post

forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,034
Reaction score
61
Points
80
ada sesape yang beli saham supermax baru2 ni ?
 

ibnu_rusyd

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2009
Messages
288
Reaction score
0
Points
10
kena tukaq tajuk thread ni tt.. dah 2016 ni.. atau dah ada thread baru ?
 

berubah

Fun Poster
Joined
May 10, 2011
Messages
138
Reaction score
17
Points
15
antara saham yang boleh dipertimbangkan:
cck - all time high
layhong - all time high
teoseng - baru nak rempit

layhong dalam masa 2 tahun 1 bulan dari singgit lebih (2014) dah jadi rm9++(2016)

"Selamat melabur"
 
Sponsored Post
Top
Log in Register