Sembang Saham Carigold 2015

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,333
Reaction score
20,969
Points
1,671
jcorp nk takeover kulim (2003)

offer rm4.10. last close 3.30

esok pagi2 open je kasi sapu ler
 
Sponsored Post

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,506
Reaction score
237
Points
123
Kalau free, guna platform yang broker bagi tu pun ok. OSK yang lama tu agak ok. Dengar2 dah upgrade, aku pun dah lama tak buka.

Macam aku dah lama guna Bursa Station, fee dalam RM 1k++ setahun, memang perlu untuk teknik yang aku guna. Btw, bergantung pada teknik masing2. Ado yang guna yang free pun boleh trade, ado yang tak perlu tgk chart pun boleh buat profit.
bursa station dh tak terima ahli baru kan?
 

GALAK

Freshie
Joined
Nov 1, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
LUSTER coming >> 10 - 12 sen
luster - wa 5 sen , wb 6 sen
 

faxists

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2006
Messages
778
Reaction score
76
Points
20
Salam TT mohon tumpang sekaki menimba ilmu disini..



Btw mcm familiar sgt nick name ni...kat mna ya..huhuh
 

imdudic

Fun Poster
Joined
Jul 30, 2006
Messages
318
Reaction score
33
Points
20
bursa station dh tak terima ahli baru kan?
Just bayar je kan. Mesti diaorg terima. Aku subscribe setahun sekali, dalam RM 1k ++. Boleh cuba demo akaun dulu, dalam 2 minggu free kalau tak silap.
 

anakin101

Active Member
Joined
Jun 28, 2013
Messages
1,397
Reaction score
36
Points
30
jual di resisten..buy di support mesti untung maa
 

hulk80

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,320
Reaction score
30
Points
30
ada sapa 2 pernah try teknik GMP utk saham tu x?

nak beli tapi cam dh xde
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,057
Reaction score
70
Points
80
..dah masuk IFCAMSC..semalam 20 Nov..

..Target boleh goreng lagi ni..lepas RM1.00
 

diden

Fun Poster
Joined
May 28, 2006
Messages
575
Reaction score
5
Points
20
assalamualaikum semua, kami ada buat channel untuk memudahkan perkongsian info2 terkini tentang pasaran saham malaysia. siapa yang berminat boleh sertai channel ini.kami berharap semua sahabat di jsm1,2&3 dapat bersama di JSM channel.��

sekian.terimakasih.
Wasallam

https://telegram.me/JSM2015
 
Sponsored Post
Top
Log in Register