semakin teruk poslaju sekarang

Recommended Brokers


Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,512
Reaction score
110
Points
38
kali ni maybe kali kedua kawe kena brg ilang kat KLIA nk transit ke sarawak... boring betul kastemer dah bising sbb lambat sgt. dahlah jual kat shopee nanty dia bg 1 bintang mmg masaklah... dah buat report poslaju sampai senin nie dia suruh tunggu... bukan kotak kecik pun yg hilang yg peliknya kotak beso jugak. biasa brg kecik x pernah ilang. regular kastemer pulak tue. boring betul service diya org nie. nanty nk refund proses mcm2 pulak dia mintak.
settle luar la bro. bincang dengan kustomer tu suruh bagi 5 bintang. proses refund settle kat whatsap. make sure 24jam settle. Duit hilang boleh carik. AKaun Shopee kena flagg 1 bintang jahanam biz
 
Sponsored Post

myalizee83

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,677
Reaction score
15
Points
25
Skrg ade lg sangkut dah kali ketiga dekat poslaju bintulu... pos dr jb 30 hb sampai harini x der update...patutnya 4hb tu dah transit kt KLIA bila brg sampai poslaju bintulu mesti ade problem... brg x jumpe lg tp dah buat ripot. aritue lg brg x jumpe dia hantar brg lain kt kastemer sy. sbb nk tutup case. nasip kastemer saya pulang terus kt sane... lepas cari2 kt sane jumpe brg saya. kes terbaru ni tgh siasat ilang kat mane... dr sini kite dpt tau bertapa messy sgt poslaju bintulu mungkin kedudukannya betul2 mcm kt dlm hutan. seram dah kalu ade org area bintulu amik order...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register