semakin teruk poslaju sekarang

CG Sponsors




DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
malas tulis panjang2,gambar terjemahkan segalanya.

 
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
[strike]posmen return balik?[/strike]

owh..baca dari bawah rupanya :eek:
 
Last edited:

adamdaniel81

Super Active Member
Joined
Feb 27, 2011
Messages
8,208
Reaction score
166
Points
73
mgkn posmen EL kot. so xde penganti. fkr positip jer tt. hehe
 

Luqman

Active Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
1,489
Reaction score
1
Points
25
sama lah TT... sy 4 hari brg xsampai... last2 pergi office ambik sendiri
servis makin celak*
 

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
509
Points
161
ppl cheras mmg cmtu..aritu aku call bru dia hantar barang
 

apexsoad

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 24, 2012
Messages
1,388
Reaction score
10
Points
25
last2 yang kene maki selalunya org yang ngepos tu 'peniaga'
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,443
Reaction score
20,862
Points
1,661
ni maknanye pg ofis amik sdri. tggu mmg mcm ni la xsampai2

kdg malas nak naik tggi2 umah apartment

pdhal sbelum2 ni bole je bro poslaju tu call mintak suh turun

skang die tinggal notis je kt peti surat kt bawah. geram je. dahla jauh nk pg pej.pos
 

the_one

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,944
Reaction score
208
Points
33
certain poslaju saja yang ada masalah, aku tiap2 hari hantar parcel sudah lebih setahun, purata dalam 20-30 parcel sehari,

poslaju yang aku dapat detect lembab buat kerja

poslaju batu caves 4-5 hari baru nak sampai, padahal pos dari puchong je

. yang lain so far masih ok, mungkin aku xdapat detect lagi.

ada yang cawangan ok walaupun jauh nun di sabah, sehari je pos dari semenanjung terus dapat.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register