semakin teruk poslaju sekarang

Recommended Brokers


Latest Threads

myalizee83

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,676
Reaction score
15
Points
25
Lagi satu masalah perangai terok. Ade yang ok tapi lagi bnyk yg x ok. Yang jaga kaunter tue cariklah perangai yg elok sikit. Ramai yang pemalas dari yg rajin. Biasanya org tua malas. Pernah dulu sy sampai pos nusajaya mmg situ biasa lengang x de org. Pastu sampai x pukul 2:50. Lps tu org tua tu ckp sori brg baru aje collect. Dahlah time bnyk pos lps tu dia ckp suruh dtg besok sbb x nak simpan brg kat sini. Otak dia. kalau dia nk kolek besok ker lantaklah yg penting kan dah scan kat situ so kastemer boleh nampak brg kite dah pos. Pastu cepat2 terus gi pos kat bbu kan menyusahkan org tu. Bnyk sgt pengalaman pahit dgn pos malaysia.
 
Sponsored Post

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,796
Reaction score
315
Points
131
Selalu kabo x hntr sbb xde org kt umoh

Padahal ade je org..

Xtaula kot slh umoh ke...tp byk kali doh
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,826
Reaction score
99
Points
30
aku pernah post brg ke terengganu pada hari selasa, kemudian 3 hari lps tu pos brg ke tawau, bertapa la pos laju ni awesome, brang ke tawau sampi dulu, yg trgganu tu seminggu lepas sabah tu sampai dia baru sampai, tu pn suh collect kt pejabat pos , haha, kalau dia mmg mls nk hntr, next time jgn la charge by alamat, baik charge by branch pos laju, adoila
 

Arluth

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
9,278
Reaction score
246
Points
73
Poslaju penang sekarang hired ramai part timer,bnyk brg ok dah deliver..
Utk back up brg lazada..negeri lain xtau la ada tak part timer ni..depa xpakai baju poslaju..kalau orang takut buka pintu payah gak
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,726
Reaction score
1,532
Points
191
Kebetulan ada thread pasal poslaju.

Skang dah tak boleh guna bungkusan sendiri ke?

WAJIB guna sampul poslaju?


Minggu lepas hantar CD dalam plastik hitam kecik.


Isi borang Poslaju warna coklat.

Sampai kat kaunter...dia suruh isi borang Poslaju warna pink.

Pastu guna sampul Poslaju besar...RM10.

~X(



Yang peliknya kenapa ada yang coklat dan pink?
 
Last edited:

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,726
Reaction score
1,532
Points
191
Itu hari order RAM komputer dari Shopee.

Order pagi...petang sampai.

Tak pasti Poslaju ke courier.
 

kebabom

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
8,624
Reaction score
23
Points
65
So far poslaju mmg best...xde masalah...makin improve dan cepat....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register