BTC USD 35,390.2 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sekam padi

Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
camne rupa sekam padi ni ?

ayam mmg makan ke ?
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua....untuk yang masih memerlukan bekalan sila call saya di talian 0135391019...sekam padi masih berjalan seperti biasa...THQ>>>:D
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
Sekam padi orang buat proses telur masin.
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
ok..sori bro....saya bukan tak nak update...bekalan murah ni kita ikut dari bekalan kilang yang kita dapat stok ok....baru jer dapat rege murah ni...so kita offer rege ni k...saya pun bukan invite dalam thread CG ni jer...banyak thread lain saya join k...harap maklum...klu nak share info sila hubungi drect talian saya 0124150976....>>THQ>>>MOGA BERJAYA>>:D
salam semua ...harap hubungi ke talian baru sya...01137189897...dah tukar ke talian online...harap maklum..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register