Wanted Sekam padi

CG Sponsors




awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
x detail la bro...
setakat harga ja u letak....
kasi la detail..
pngangkutan ?
area mana?
max berapa blh supply...?
2otan shj jeatau blh increase
erm...boleh tambah lagi k..klu bro betul2 serius nak k...call saya hp 0124150976 ym abang_awi2000 kita bcg k,.,....saya selalu on line...:D
 
Sponsored Post

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam Semua ...bekalan Sekam Padi Berkisar Masih Ader Lagi...boleh Maintain 50 Tan Sebulan Lagi...sapa Cepat Dia Dapat...sekam Padi Jimatkan Belanja Makanan Ternakan Anda...hehehe...minat Call 0124150976 Awi...pada Kadar Segera..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
harga berapa bro..
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam bro...rege dah saya masukkan kat private mesej...klu minat trus cal saya k...0124150976 awi..
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua wargaCG...setelah mendapat sambutan positif dari ctmer dgn pjek sekam padi berkisar dan tidak berkisar...saya berhasrat untuk mengembangkan bisnes saya untuk menjalankan projek sekam bakar..sekam bakar boleh digunakan sebagai bahan baja tambahan untuk projek fertigasi tanaman cili dan seumpama dgnya...kos lebih murah...so sapa2 yang berminat untuk turut srta pjek ni...sila hubungi saya di talian 0124150976....saya akan megambil konsep francais...dimana setiap negeri akan dilantik seorang saja wakil jualan...so sebarang pembelian akan dibuat terus melalui wakil jualan di negeri tersebut.......jangan lepaskan peluang ini....jika anda berjiwa petani berjaya>>>PERTANIAN ADALAH PERNIAGAAN>>>ym abang_awi2000 THQ>>
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua...tawaran sekam padi berkisar ...harga runtuh...sementara stok masih ader...hya 50 sen sekg...masuk transport untuk order min 10 tan...klu 5 tan...kna tambah rm1k...untuk kos transport....kemampuan yang ader stok la ni...20 ke 70 tan sebulan....THQ>>>hp 0124150976>>>AWI>>>
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
dah 5 bulan baru ada update...sy baru jual 5tan harga 60sen
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
dah 5 bulan baru ada update...sy baru jual 5tan harga 60sen
ok..sori bro....saya bukan tak nak update...bekalan murah ni kita ikut dari bekalan kilang yang kita dapat stok ok....baru jer dapat rege murah ni...so kita offer rege ni k...saya pun bukan invite dalam thread CG ni jer...banyak thread lain saya join k...harap maklum...klu nak share info sila hubungi drect talian saya 0124150976....>>THQ>>>MOGA BERJAYA>>:D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
nati kalu ada apa sy akan contek TT
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua waraga Cg dan pengusaha CILI...harga seguni sekam padi bakar offer cantik pya la ni...rm5.50 ...rege biasa rm8.0 ...masuk kos hantar....min order 500 guni...sapa cepat dia dapat...minat sila call 0124150976...awi....THQ
 
Sponsored Post
Top
Log in Register