Wanted Sekam padi

CG Sponsors




awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua sapa2 warga Cg yang minat untuk beli sekam padi berkisar atau tak berkisar sila hubungi saya hp 0124150976 awi ym abang_awi2000 bekalan 10 hga 20 tan sebulan...sila kasi LOI untuk sebut harga yang u all nak k...kita akan hubungi anda secepat mkin...sekam banyak kegunaan la ni..selain sebagai makanan tambahan ternakan..juga digunakan untuk tanaman cendawan...BERMINAT>>>>SILA BERTINDAK SEGERA>>>:D
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
salam semua sapa2 warga Cg yang minat untuk beli sekam padi berkisar atau tak berkisar sila hubungi saya hp 0124150976 awi ym abang_awi2000 bekalan 10 hga 20 tan sebulan...sila kasi LOI untuk sebut harga yang u all nak k...kita akan hubungi anda secepat mkin...sekam banyak kegunaan la ni..selain sebagai makanan tambahan ternakan..juga digunakan untuk tanaman cendawan...BERMINAT>>>>SILA BERTINDAK SEGERA>>>:D
bekalan datang dari mana nie geng?
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
bekalan datang dari mana nie geng?
bekalan datang dari 3 negeri...hehehe...perak,kedah.pulau pinang ler...apsal wak berminat ker...ni antara biz saya yang laju order masuk ...klu nak order cepat sebelum produk habis mber lain book...hehehe...orang lain sibuk ngan hampas sawit...saya buat hampas padi jadilah..:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bekalan datang dari 3 negeri...hehehe...perak,kedah.pulau pinang ler...apsal wak berminat ker...ni antara biz saya yang laju order masuk ...klu nak order cepat sebelum produk habis mber lain book...hehehe...orang lain sibuk ngan hampas sawit...saya buat hampas padi jadilah..:D
wak belom ada perusahaan lagi,nie tgk cari2 bekalan apa yg patut:)
good Job:)cgrock
 

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,899
Reaction score
252
Points
91
bila masa aku buat tawaran ni???.....:p :p :p
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua..tak der yang minat sekam padi ker...hehehee..klu tak minat tanda tak nampak duit la tu...hehehe...sabar ...nanti u all akan faham...bnda ni ader harga...jimat makanan untuk ternakan lembu dan lain2 k...pallet dah mahal...sapa pandai guna ni...jimat banyak ler...thq....
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
salam ro
kasia la detail sket...
harga /mt
transport
sume negeri charge sama ke?
berapa bnyak blh supply sebulan/seminggu
konsistent ke?
u dpt dr kilang bernas atau private...
saya aga gak info ni dr kawan....
sekam padi belum kisar/ dah kisar,,,,
harge?
pm/email saya..
[email protected]
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam ro
kasia la detail sket...
harga /mt
transport
sume negeri charge sama ke?
berapa bnyak blh supply sebulan/seminggu
konsistent ke?
u dpt dr kilang bernas atau private...
saya aga gak info ni dr kawan....
sekam padi belum kisar/ dah kisar,,,,
harge?
pm/email saya..
[email protected]
ok...bro detail saya dah hantar ke private mesej k...u boleh buka tgk...hehehe:D
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
x detail la bro...
setakat harga ja u letak....
kasi la detail..
pngangkutan ?
area mana?
max berapa blh supply...?
2otan shj jeatau blh increase
 
Sponsored Post
Top
Log in Register