Wanted Sekam padi

CG Sponsors




awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua...rege menarik untuk mggu ni...sekam bakar untuk chili ...rm5.00 masuk kos hantar seguni....min 500 guni....minat sila call terus hp 0124150976 >>>AWI>>>
 
Sponsored Post

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua....sapa2 yanag dah berurusan dgn saya ...saya ucapkan selamat maju jaya....bekalan sekam bakar masih ader...sekirayer anda nak tambah stok...untuk tanaman cili sila berhubung terus dgn saya ditalian hp 0124150976 awi....SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA >>>MAAF ZHIR BATIN>>>
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua....selain sekam padi dan sekam bakar...ader lagi satu product yang saya dapat....iaitu debu beras halus[rice bran] ...sesiapa berminat untuk dapatkan product ni...sila call saya segera hp 0124150976...ni sesuai untuk makanan ternakan anda ,....ayam...itik..dan juga makanan ikan...THQ
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua sekam padi biasa tak berkisar...masih ader...serta rice bran...(selaput beras) juga masaih ader...berminat sila call 0124150976...Mr Awi...Tq.
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Ok tawaran untuk 1 malaysia...min order 10 tan ...sekam padi biasa (rice husk) pertan rm400 ....masuk kos hantar...sesuai untuk makanan reminan lembu...dan guna utk campuran makanan ayam...sementara stok masih ader...harga antara termurah dipasaran...minat call jer 0124150976....EN AWI>>>
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua terimakasih kepada anda yang menyokong saya untuk suply sekam padi ni...sekam padi berkisar atau biasa masih ader stok...untuk lembu ayam kambing itik...sila call 0124150976...untuk dapatkan harga yang berbaloi2...THQ>>>EN AWI>>
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua kepada anda yang kenal pengusaha LEMBU FIDLOT>>cuba2lah untuk kenalkan makanan ruminan lembu berasaskan sekam padi halus...jika owner berkenaan setuju untuk order...call saya kita bincang...saya akan close A to Z...komisen anda rm10 setiap pertan...akan saya beri segera...bayangkan klu depa sekali order satu trip 20 tan..dah masuk rm200..>>>klu setiap kali order...komisen anda akan saya beri berterusan>>>>minat nak jadi broker...inilah masayer...sikit tapi mudah kerja....call 0124150976...jika anda ada buyer...area JOHOR dah ader order start 10 tan...baru jer sampai shipment dalam jam 10 pagi tadi area PONTIAN < JOHOR>>>>PERTANIAN ADALAH PERNIAGAAN>>>THQ...material dan kos transport fully saya buat utk anda
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam semua kini bekalan PKE pun ada kat saya ...harga dalam 0.55 sen perkg ..termasuk kos hantar keseluruh Malaysia..kalu nak beli bersama dgn sekam padi halus pun boleh bincang sekali...insyaAllah...call 0124150976 ...min order 10 tan ok ler....THQ.
 
Last edited:

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam semua...sila cal, hp 0135137945...en awi...no lama hilang...sebarang urusan...sy ucapkan terimakasih...bekalan masih maintain...TQ.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register