Saya Mahu Tahu Tentang MFace!

Recommended Brokers


hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Salam sejahtera forumers,

Saya nak tahu sesuatu tentang MFace!

Nie link dia: http://bestwebskill.com/mface/

Abg Chob kata MFace nie syarikat paling berintegriti n paling selamat kat Internet sekarang nie....

Ada tak forumers sini yang dah join?

Saya nak tahu macam mana operasi dia, keuntungan.....
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,506
Reaction score
124
Points
123
ni yg ac mizal pnya
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
tak penah dgr... apakah?
Apa benda yang apakah??

Apakah apa?

Kau ingat aku nak promote link nie eh??

Hehe....

Takk...

Aku join pun belum lagii... Saja bukak thread pasal nie nak minta pendapat...
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
ni yg ac mizal pnya
Ye, AC Mizal punyaa....

Saja bukak thread pasal nie kat sini nak tanya n minta pendapatt...

Takkan takda forumer sini yang join or at least yang tahu pasal nie....

Yang buat aku tertarik nak tahu tu sebab baca review orang yang dah join tu katanya "Paling Selamat n Paling Berintegriti"....

Itu yang buat aku nak tahu...

Ada 2 kaedah katanya....
1. Labur n Tinggal
2. Labur n Rekrut
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
Ye, AC Mizal punyaa....

Saja bukak thread pasal nie kat sini nak tanya n minta pendapatt...

Takkan takda forumer sini yang join or at least yang tahu pasal nie....

Yang buat aku tertarik nak tahu tu sebab baca review orang yang dah join tu katanya "Paling Selamat n Paling Berintegriti"....

Itu yang buat aku nak tahu...

Ada 2 kaedah katanya....
1. Labur n Tinggal
2. Labur n Rekrut
hope x jadi macam program gelang gemilang ac mizal dulu tu
kesian pelabur
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
hope x jadi macam program gelang gemilang ac mizal dulu tu
kesian pelabur
Ah, itu projek mgarutt....

Gelang sampai Rm1K...

Projek nie mungkin lain kott...

Barangkali AC dah ambik pengajaran kesilapan lalu...

Ramai orang dok muji program baru dia nie...
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
baik ko tanya detail kat abg chop, dia yg promote kan surelah dia ckp semua bagus.
pastu ko leh compare apa yg bgsnya tu,.
takut jd konsep money game jerr
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
baik ko tanya detail kat abg chop, dia yg promote kan surelah dia ckp semua bagus.
pastu ko leh compare apa yg bgsnya tu,.
takut jd konsep money game jerr
Apa itu money-game?

Head-hunting la?

Produk takda apa takda, tahu-tahu duit masuk masyukk jer dengan "jual" kepala...

Satu kepala masuk, berapa-berapa dapatt... Itu eh?
 

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
70
Points
75
Kawan yg jarang cal tetiba selalu cal aku pasal benda nilah. Ayat dia.. Buat apa kayakan yahudi dgn fb.. Baik kaya kan ac mizal dgn mface.. Wakaka.. Aku tambah je ayat tu.. Labur 17k ke kalau tak silap.. Lepas tu tido.. Bangun2 terus dpt duit tak pun kayap.. Macam2 alasan le aku bagi kat dia.. Walhal aku tak minat pun bnda macam ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register