Running : Share finishing time

Recommended Brokers


TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,596
Reaction score
8,826
Points
2,226
Huhu, dasyat-dasyat semua.

So far setakat ni sy run short distance je, HM tahun lepas masuk PNM tapi cancel tengah jalan, hujan.

Tahun ni register HM sekali lagi, cancel jugak sebab jerebu.

InsyaAllah doakan sy dapat buat HM pertama
PNM bulan ni.

Result terbaik sy pernah buat tahun lepas
sebelum operate lutut :

Pagi event 5KM
View attachment 210317

Malam event 10K
View attachment 210318

Tahun ni dah pancit teruk, tak perform dah.
Tapi ngah train untuk HM.
Pancit teruk pun masih padu lagi timing tu
Byk lg kena training nk capai tahap bang @mohdridzuan®
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,770
Reaction score
214
Points
123
Garmin Marathon baru ni FM 5.27 minit boss kaki cramp minit ke 20 lagi aduh...

23hb ni Putrajaya Night Marathon HM, nnti sy updated klu dah habis hehe
aku masuk sebab nak medal je Garmin Marathon tahun ni

lagipun lari dgn wife..5 km je la

tahun depan target nak first marathon kat Garmin ni. macam best je event nih

kena training lagi ..haha
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,989
Reaction score
324
Points
81
Lama dah tak masuk event hu..hu..
Last HM May 2019 hari tu, Perlis Marathon.
Dapat buat setakat 02:19 saja, masuk kategori kuda tua dah.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,596
Reaction score
8,826
Points
2,226
Lama dah tak masuk event hu..hu..
Last HM May 2019 hari tu, Perlis Marathon.
Dapat buat setakat 02:19 saja, masuk kategori kuda tua dah.
Kuda tua pun 2:19 je abis HM
Jeles 😭
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,770
Reaction score
214
Points
123
Lama dah tak masuk event hu..hu..
Last HM May 2019 hari tu, Perlis Marathon.
Dapat buat setakat 02:19 saja, masuk kategori kuda tua dah.

laju betul..perghh

saya kalau camni..badan cramp dah. takleh bangun esoknya
 

krazey17

Active Member
Joined
May 25, 2010
Messages
2,294
Reaction score
44
Points
40
Huhu, dasyat-dasyat semua.

So far setakat ni sy run short distance je, HM tahun lepas masuk PNM tapi cancel tengah jalan, hujan.

Tahun ni register HM sekali lagi, cancel jugak sebab jerebu.

InsyaAllah doakan sy dapat buat HM pertama
PNM bulan ni.

Result terbaik sy pernah buat tahun lepas
sebelum operate lutut :

Pagi event 5KM
View attachment 210317

Malam event 10K
View attachment 210318

Tahun ni dah pancit teruk, tak perform dah.
Tapi ngah train untuk HM.
bos leh sharing tips dan training yg bos buat dan bape lama training utk dapat pacelaju gitu.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,989
Reaction score
324
Points
81
Kuda tua pun 2:19 je abis HM
Jeles 😭
laju betul..perghh

saya kalau camni..badan cramp dah. takleh bangun esoknya
Timing tak penting sangat bro, laju macam mana pun confirm tak akan menang punya :LOL: .
Geng veteran pun ada jugak yang dapat buat sub-2 hr.
Cuma yang bestnya bila dapat overtook ramai runners muda-muda last minute sambil buat negative split lagi.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,596
Reaction score
8,826
Points
2,226
Timing tak penting sangat bro, laju macam mana pun confirm tak akan menang punya :LOL: .
Geng veteran pun ada jugak yang dapat buat sub-2 hr.
Cuma yang bestnya bila dapat overtook ramai runners muda-muda last minute sambil buat negative split lagi.
laju tu reward utk diri je bang @pudins70
dapat cabar diri
 

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,226
Reaction score
170
Points
33
Huhu, dasyat-dasyat semua.

So far setakat ni sy run short distance je, HM tahun lepas masuk PNM tapi cancel tengah jalan, hujan.

Tahun ni register HM sekali lagi, cancel jugak sebab jerebu.

InsyaAllah doakan sy dapat buat HM pertama
PNM bulan ni.

Result terbaik sy pernah buat tahun lepas
sebelum operate lutut :

Pagi event 5KM
View attachment 210317

Malam event 10K
View attachment 210318

Tahun ni dah pancit teruk, tak perform dah.
Tapi ngah train untuk HM.
padu ni... mantap pace 4
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83
aku masuk sebab nak medal je Garmin Marathon tahun ni

lagipun lari dgn wife..5 km je la

tahun depan target nak first marathon kat Garmin ni. macam best je event nih

kena training lagi ..haha
Samalah kita, target nak pecah virgin FM Garmin, awal thn depan start HM... saje2 je sebab dipikirkan lari taman sejak bujang lg tp hanya utk keluar peluh, now target yg lbh tinggi utk kepuasan/syok sendiri :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register