Recommended Brokers


Latest Threads

kiaz

Freshie
Joined
Nov 19, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
salam member CG...sebagai mane yg dimaklum dlm salam 1CG...saya buat printing banner & bunting serta designing...

di sini saya paparkan antara hasil kerja yg telah dibuat sebelum ni...



jika, ada yang berminat boleh hubungi saya melalui thread ini atau SMS/CALL saya di 017-2068519......Lokasi di KAJANG....

Sebut Harga:
BUNTING 2' x 6' = RM 36.00 (kuantiti 1-2 unit sahaja)
BUNTING 2' x 6' = RM 30.00 (kuantiti <10 unit)
BUNTING 2' x 6' = RM 24.00 (kuantiti >10 unit)

*Harga boleh runding.
 
Last edited:
Sponsored Post

ismail_haniyeh

Active Member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
0
Location
Pahang
salah section ni brother.... nak promote barang masuk kat ruang trading.. kalau tatau nak letak mana letak dlm other advertisement jer... sini tempat orang offer nak beli barang... bukan nak jual barang.. so, mintak la mod alihkan ke section yg sepatutnya ye?
 
Last edited:

kiaz

Freshie
Joined
Nov 19, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
salah section ni brother.... nak promote barang masuk kat ruang trading.. kalau tatau nak letak mana letak dlm other advertisement jer... sini tempat orang offer nak beli barang... bukan nak jual barang.. so, mintak la mod alihkan ke section yg sepatutnya ye?
owh, ye ke salah section...maaf lah sbb baru lagi...xperasan...apa pun terima kasih sbb maklumkan...:-?
 

ismail_haniyeh

Active Member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
0
Location
Pahang
owh, ye ke salah section...maaf lah sbb baru lagi...xperasan...apa pun terima kasih sbb maklumkan...:-?
aah mmg salah section... sama2 kasih... tapi kenapa ade icon :-? ni? :)) :)) :)) oklah tt... all the best for your biz... :D
 

kiaz

Freshie
Joined
Nov 19, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
ada member CG sms saya malam tadi, biasa saya bg printing RM2.50/kaki per segi...tapi kalau ada yg nak buat dalam kuantiti byk harga boleh adjust...nak quotation semua kami boleh bagi....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register