printing designer

  1. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Bunting dan Banner Murah Harga Promo Sehingga 30 April 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan percetakan dengan harga kilang dan berkualiti. kami membantu syarikat kecil dan besar dalam menyediakan produk percetakan yg pelbagai mengikut kehendak pelanggan. harga :- - Tarpaulin 380gm = RM 0.80/psqft - Tarpaulin...
  2. awiena

    Wanted Mencari designer yang ikhlas tlg buat banner kempen bantu mangsa banjir

    salam..saya ingin memohon bantuan daripada mana mana rakan designer yang ikhlas ingin membantu mangsa banjir.kami nak buat banner kempen bantuan mangsa banjir sebab nak promo melalui fb dan lain lain media..sape.leh tlg :(
  3. zorro30

    To Sell (UPDATE 18/1/15 ) Pakej Design Logo Syarikat + FREE 10 box bisnes kad Rm80 & lain2

    (UPDATE 18/1/15 ) Pakej Design Logo Syarikat + FREE 10 box bisnes kad Rm80 & lain2 Salam warga cg semua. Bosan dgn online promo? tiada peningkatan sales produk/perkhidmatan anda di online? Mari Cuba promo secara OFFLINE pula. Pelbagai cara tingkatkan Jualan produk & perkhidmatan anda secara...
  4. shahsya

    Wanted Pereka Design Untuk Banner (Bunting)

    Assalamualaikum, Ada tak sesiapa kat sini buat servis bunting & banner .. Saya perlukan 2 bunting dan banner untuk promosi booth .. Saya nak anda "Edit" & "Design" sahaja bagi cantik2 dan menarik. Print saya akan print di kedai berhampiran sebab nak guna start Jumaat ni. Gambar dan detail saya...
  5. qarm

    Wanted Designer untuk design banner HARI INI

    Salam semua, nk minta tolong, sesape yg mahir design, nk minta tolong untuk design banner dengan harga yang berpatutan, dan nak hari ini. Kalau leh dalam 2,3 contoh. Kalau ada, leh trus pm atau sms 01132026012, Urgetnt, terima kasih
  6. gmsatria

    Wanted Design & printing majalah

    salam semua, Siapa yang berkebolehan dalam design majalah..ala2 majalah sekolah dengan harga paling kawtim..PM saya..sekitar Cyberjaya..khidmat print jg diperlukn...TQ Saiz Majalah : A4 Jumlah muka surat : +-60 (full color, art paper) Muka depan/belakang : Glossy laminate Kuantiti : 76
  7. M

    To Sell Design & Printing

    WTS/forsale: Salam semua , Bagi sesiapa yang nak minta design namecard. flyer. brochure. menu makanan dan lain2 jenis design. Boleh contact saya. Printing pun ada. harga dijamin MURAH.:)paid Ok ya kawan-kawan semua, PM me k. www.domain expired
  8. M

    To Sell Design, printing & website service TERMURAH!

    Assalamualaikum wbt. Kami ada menyediakan servis Design & printing for namecard, logo, flyer, etc. Untuk apa2 pertanyaan : Whatsapp 019-8414469 Facebook page : /3PixelDesign Visit us www.domain expired Big thanks.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  9. 8virus

    Wanted Designer kad kahwin

    salam nak tanya sape sini yang pandai design kad kahwin..boleh pm sy dgn brp rate skali..thanks:)cgrock
  10. T

    Wanted Anda sedang mencari designer untuk flyers ??

    saya ada pengalaman membuat flyer jika berminat boleh pm saya... harga murah2 jer below rm100 per artwork tgk juga tahap kesukaran.. amik masa dalam masa 0-3 hari tgk tahap kesukaran.. format boleh hasilkan .ai , .jpg , .pdf , .gif dan lain2... image berbentuk iklan juga boleh dilakukan antara...
  11. captainsky

    Wanted Supplier kipas tangan, beg sample direct kilang

    salam saya nak cari pengusaha2 printing di area KL. nak dapatkan price as an agent. nak dapatkan juga sample-sample untuk saya propose ke client. boleh sapa2 yang rekemen kan saya tempat mana.? tq
  12. SayaAndaKita®

    Wanted Banner Designer ( Sepanduk ) Cetak 4'x8'

    As salam, Den buka peluang kepada mereka-mereka yang berkebolehan buat design banner cetak ( bukan banner html ) * Sebelum ini kerja2 design den bg kat panel printer den, so kali ni, den rasa den nak bagi kepada member cg Tujuan banner: Untuk sambut dan ucapan kedatangan bulan Ramadhan Saiz...
  13. K

    Wanted Buatkan Design Banner

    Salam.. aku nak upah buatkan aku banner. boleh tgk sample aku attach ni. background kaler boleh buat 3 contoh (pink,hijau,grey) untuk aku pilih. apa yang aku pentingkan disini font jawi alhamdulillah tu nak style sikit.ikut kreatibiti korang la :)cgrock PM aku lekaih.urgent project ni:)paid
  14. umys2u

    Wanted PART TIME-pencarian semula designer part time

    assalamualaikum... nak mencari sape2 warga CG yang tahu design dan boleh buat part time job.. Kelayakan : nak cari income lebih dan tahu design COREL/PHOTOSHOP/DLL..:D:D job dia senang je..saya akan bagi contoh design MCM BIZ CARD,BANNER,KAD KHAWIN DLL...so anda akan edit Atau buat design...
  15. alkiswah

    Wanted Designer design banner dicari !

    Assalamualaikum warga CG sekalian.. disini sy ingin meminta bantuan dr warga cg yg mengenali designer2 terhebat sepanjang zaman yg boleh design untuk banner sy..(bg tujuan iklan perniagaan) jika kenal, warga cg boleh perkenalkan kpd sy dgn memberi link untuk memudahkan sy berhubung dgn...
  16. GnoLa ®

    Wanted Sesorang yg boleh design/print fliers, bunting & banner - sekitar MELAKA

    Assalamualaikum, klu ada CGrianz di Melaka yg boleh design & print fliers/banner/bunting sekitar Melaka dialu2kan call saya 019-3534208 URGENTLY REQUIRED!!! Da 3 mggu dah sy mintak sorang ni design tak siap2 lagi ~X(~X(~X(
  17. Sendiri

    Wanted Servis Design & Create Banner (Bukan Web punya yer)

    Salam.. Ada member CG area KL & Selangor boleh buat bunting (banner) tak ?? nak mintak tlg buatkan untuk sorang member ni.. Tai dia nak siap sebelum malam esok.. Design dia x de lg, means dia jumpa and duduk semeja discuss pasal design.. INFO : 1. Banner untuk group Sugar Glidder 2. Saiz 3X5...
  18. zaimi2

    Wanted Mencari Pakar Design Flyers + Print Terus HARGA MESTI MANTOP

    saya memerlukan designer untuk design flyers yang saya nak saiz dia A4 BELAH 6..MEANS DIA KECIK2 jer.. kalau ada sapa2 leh terus print lagi mantap harga paling mantap dah ok akan saya ambil call/sms 0173603427
  19. qarm

    Wanted Designer majalah sekolah

    Assalamualaikum semua, Nak tanya, kat sini sesiapa yg ada menawarkan perkhidmatan design majalah sekolah, aku nak minta tolong. Kalau bayaran berpatutan, insyaallah aku amik perkhidmatan tu. Minta tolong jasa baik CGRians ya...
  20. pecintanya

    Wanted Mencari Designer Banner/Bunting dan lain-lain lagi

    Salam warga CG tercinta Kawan saya mencari designer untuk design seperi banner, bunting, cover buku dan sebagainya.tp bukan yg untuk online tp offline. Mungkin nak cari seorang atau dua org.. Yang penting anda designer betul bukan main2 ya.rasanya buat untuk JAIS.. Kalau boleh biarlah ada...
Top
Log in Register