Wanted Banner Designer ( Sepanduk ) Cetak 4'x8'

CG Sponsors




SayaAndaKita®

Super Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
5,904
Reaction score
169
Points
78
As salam,

Den buka peluang kepada mereka-mereka yang berkebolehan buat design banner cetak ( bukan banner html )

* Sebelum ini kerja2 design den bg kat panel printer den, so kali ni, den rasa den nak bagi kepada member cg


Tujuan banner: Untuk sambut dan ucapan kedatangan bulan Ramadhan

Saiz banner : 4' x 8 '

CYMK ( tak mau RGB )

Mesti submit kat den dlm bentuk file ilustrator ( kalau psd mungkin boleh den pertimbang kot :):):) )

Sample atau draft hantar kat den dlm bentuk jpeg utk den timbangkan

Bayaran den kasi : RM25 ( bayaran diberi setelah kedua2 pihak berpuas hati spt berikut, designer design dn bg kat den utk den usha dlm bentuk jpeg, dan jika perlukan adjustmet den akan kasi tahu, setelah selesai adjustment dan kedua2 pihak berpuashati, designer kasi dekat den file mentah dlm bentuk ilustrator mengikut spec yg telah den tetapkan di atas dan den bayar )



Kalau berminat design atau bg draft dlm bentuk jpeg Banner sambut bulan ramadhan tersebut kepada den

tetapi sebelum itu

sms den kalau minat kat 013-3109619 ( sebutkan nick cg sb pengenalan ) sebab jap lagi den nk out g meeting jap.

Terbuka kepada member cg yang berdaftar sahaja. ( dlm erti kata lain dan ada nick cg )


Tambahan: Dlm design tu, kalau boleh masuk gambar mesjid dlm bentuk real atau vector, perkataan Salam Ramadhan atau apa2 perkataaan tentang ramdhan dlm bentuk jawi

selain itu den akan kasi gambar khas utk dimasukkan ke dalam banner tersebut

# buat design sahaja, print den akan buat di tempat den

[STRIKE]Tarikh dan Masa Tutup Tawaran: Hari ini 7.7.2013 Jam 11.59pm[/STRIKE]

Dilanjutkan seperti berikut atas permintaan:

Tarikh : 8.7.2013
Masa : 11 pagi


Sekarang 8.7.2013 11:35am...sudah tutup tawaran ini dan kepada yang terpilih , den minta proceed dgn design banner hari raya pulak, tq
 
Last edited:
Sponsored Post

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
Tarikh tutup mlm ni ke tt.. esok xleh ke.
 

SayaAndaKita®

Super Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
5,904
Reaction score
169
Points
78
Hehehehe.... sy cuba la tt. Ingt mlm... apa apa sy pm tt esok
All the best tuan, kalau cun, akan proceed dgn design hari raya puasa pulak dan seterusnya hari raya haji


p/s sb den cadang nk run printing dlm kul 1 ptg besok mcm tu
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,561
Reaction score
64
Points
70
All the best tuan, kalau cun, akan proceed dgn design hari raya puasa pulak dan seterusnya hari raya haji


p/s sb den cadang nk run printing dlm kul 1 ptg besok mcm tu
wahhh..offer menarik nie..
terbaikkkk :)cgrock
 

SayaAndaKita®

Super Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
5,904
Reaction score
169
Points
78
Sekarang 8.7.2013 11:35am...sudah tutup tawaran ini dan kepada yang terpilih , den minta proceed dgn design banner hari raya pulak, tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register