designer

  1. dloanman

    Video Creator Software - Sales Video Creator Make Sales Videos 17x Faster

    Make Sales Videos 17 times Faster With Bare Minimum Of Effort With The World’s First Automated Unity AI Paste & Click Sales Video Creator. Download here ==> http://bit.do/salesvideocreator SalesVideoCreator is solving the biggest problem every business, entrepreneur, and marketer has right...
  2. dloanman

    Graphics Software with 3000+ Templates - 100% Customizable For ANY Project

    http://www.youtube.com/watch?v=QrFgWdo-4kU&feature=youtu.be ATTENTION DESIGNERS! This is The World’s 1st And ONLY All-In-One Graphics Software Built For Marketers, By Marketers Say goodbye to complicated tools and over-priced designers Ultra-fast graphics design on a robust SaaS platform...
  3. rf-harris

    To Sell High Quality Website Designing Services at Affordable Rate | Complete Website in $175

    RankFirstHosting.Com is the industry leader in providing top notch IT services at inexpensive price. These services usually consist of web hosting, website designing and Online marketing services. We offer and invite you to join the hundreds of other businesses who have purchased our solutions...
  4. Willow

    Wanted Khidmat Design Custom Phone Casing (Design Only)

    Salam, Warga CG sekalian, Siapa yg pandai dalam edit & design gambar ?? Saya ada nak design beberapa design dalam 10 design untuk phone casing .. Design hanya segi empat memanjang ke bawah (tak perlu ikut bentuk casing) Tak berapa complicated cuma nak nampak Nice jer Saia memang mahir dan nak...
  5. qarm

    Wanted Designer untuk design banner HARI INI

    Salam semua, nk minta tolong, sesape yg mahir design, nk minta tolong untuk design banner dengan harga yang berpatutan, dan nak hari ini. Kalau leh dalam 2,3 contoh. Kalau ada, leh trus pm atau sms 01132026012, Urgetnt, terima kasih
  6. M

    To Sell Design & Printing

    WTS/forsale: Salam semua , Bagi sesiapa yang nak minta design namecard. flyer. brochure. menu makanan dan lain2 jenis design. Boleh contact saya. Printing pun ada. harga dijamin MURAH.:)paid Ok ya kawan-kawan semua, PM me k. www.domain expired
  7. iamloco

    Wanted Servis Design Poster. URGENT!

    Salam CGrian semua. Sy kini sdg mencari designer yang boleh mereka poster untuk saya. Ciri2 poster adalah spt berikut: - Poster saiz A4 - Teaser poster untuk event teambuilding (maksudnya tak perlu byk details, just gambar dan sepatah dua perkataan untuk melambangkan teambuilding) - Boleh...
  8. 8virus

    Wanted Designer kad kahwin

    salam nak tanya sape sini yang pandai design kad kahwin..boleh pm sy dgn brp rate skali..thanks:)cgrock
  9. Zordeck

    Autocad Designer

    Salam, Saya disini ingin cari freelance autocad designer yang boleh buat Conceptual Design untuk upgrading sebuah hotel. Priority: Urgent Floor layout dan site layout sudah berada didalam tangan. Mohon PM saya.:)
  10. T

    Wanted Anda sedang mencari designer untuk flyers ??

    saya ada pengalaman membuat flyer jika berminat boleh pm saya... harga murah2 jer below rm100 per artwork tgk juga tahap kesukaran.. amik masa dalam masa 0-3 hari tgk tahap kesukaran.. format boleh hasilkan .ai , .jpg , .pdf , .gif dan lain2... image berbentuk iklan juga boleh dilakukan antara...
  11. ajampeace

    Wanted Designer T-Shirt Diperlukan

    TUTUP DAH Assalamualaikum warga cg.. Saya nak tanya sapa2 yang boleh tolong buatkan saya design, 1. Design mestilah bertemakan universiti [email protected] life. 2. Dua @ Tiga warna sahaja 3. Design untuk diletakkan di tshirt. 4. Dua design diperlukan, sesuai dgn thirt putih dan hitam 5. Saya hanya...
  12. Akhtar

    Wanted Designer online banner and logo syarikat

    Salam... Saya dalam proses nak bina website syarikat. Semua yg lain da settle.. hosting, domain... cuma skarang perlukan designer utk create banner/cover yg baek punya dengan logo syarikat/imej. Sape2 yg mantop sila PM atau whatapps 0197649015. Nik
  13. shahsya

    Wanted Servis Design Banner Blog (Animated/Gerak2/GIF.)

    Assalamualaikum ... Saya mencari seorang yang pakar dan boleh siapkan banner dalam kadar segera. Banner untuk tujuan promosi servis .. Untuk letak dalam blog Kalau ada sila PM inbox saya atau tinggalkan komen / No HP untuk dihubungi.. Saya boleh buat payment segera asalkan banner boleh siap...
  14. arnabkacak

    Wanted Dropshipping POD mcm Arstnow

    Salam.. kawan nak tanye..sape ada buat servis dropship cam artsnow? terima kasih..
  15. SayaAndaKita®

    Wanted Banner Designer ( Sepanduk ) Cetak 4'x8'

    As salam, Den buka peluang kepada mereka-mereka yang berkebolehan buat design banner cetak ( bukan banner html ) * Sebelum ini kerja2 design den bg kat panel printer den, so kali ni, den rasa den nak bagi kepada member cg Tujuan banner: Untuk sambut dan ucapan kedatangan bulan Ramadhan Saiz...
  16. glyphic

    Wanted Mencari DESIGNER untuk LOGO band Black Metal.

    Kepada sesiapa yang ada pengalaman dan kemahiran design logo Death/Black Metal sila pm saya untuk perbincangan. kalau ada portfolio untuk rujukan, boleh linkkan sekali dalam pm. tq.
  17. K

    Wanted Buatkan Design Banner

    Salam.. aku nak upah buatkan aku banner. boleh tgk sample aku attach ni. background kaler boleh buat 3 contoh (pink,hijau,grey) untuk aku pilih. apa yang aku pentingkan disini font jawi alhamdulillah tu nak style sikit.ikut kreatibiti korang la :)cgrock PM aku lekaih.urgent project ni:)paid
  18. Bro_Izantie

    Wanted Cipta logo syarikat (dah settle)...tqvm bro dkitos

    Alhamdulillah...Dengan ini secara rasminya logo kompeni aku di publishkan... thanks atas designer...Maap la..tak la selawa mana pada mata korang, tp bg aku amat bernilai...tqvm Salam geng.. Aku dalam perancangan nak buka company enterprise sendiri.. aku dah search dlm cg, ada sorang mamat...
  19. alkiswah

    Wanted Designer design banner dicari !

    Assalamualaikum warga CG sekalian.. disini sy ingin meminta bantuan dr warga cg yg mengenali designer2 terhebat sepanjang zaman yg boleh design untuk banner sy..(bg tujuan iklan perniagaan) jika kenal, warga cg boleh perkenalkan kpd sy dgn memberi link untuk memudahkan sy berhubung dgn...
  20. Bent_Mark

    Wanted Service Design Logo Supporter & Lifetime Supporter

    Salam, Ada pakat2 design logo tak ?? Nak upah ni.. taknak la terlalu gah dan gempak sangat nampak cantik + pro ok la.. sape leh design ?? Untuk forum :D:D PM ye bg sape yg berkebolehan.. nak saiz icon ok gak.. means x besar x kecik
Top
Log in Register