Forex Chart

iamloco
Reaction score
97

Profile posts Latest activity Postings About

  • B]Salam, rentetan dari thread yg aku bukak ni...[/B]

    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=301935

    ramai yg banyak bertanya ingin mengetahui lebih lanjut dan ingin membeli pil ni, tp susah nk dapat... aritu aku ade gak survey kedai2 shen sei sekitar tmpt aku tggl, nsib bek jmpa la pil ni,

    ade mmbr2 CG cadangkan aku tolong belikan bg yg susah nk dapat pil ni dan setelah difikirkan atas niat nk bantu rakan2 CG yg mencari produk ni, aku pun terpanggil la utk menolong rakan2 CG....

    arga sebenar produk ni di kedai shen sei adalah rm25.90...
    jd, klo spe yg nk suh aku belikan boleh, jnji adela duit minyak dgn duit pos jd la, yg lain kira pahala aku tolong korang je.. amcam...

    setelah berbincang dengan bro aduka01, beliau bersetuju klo sesiapa yg nk dapatkan pil ni boleh contact antara kami berdua... arga siap pos yg kami tetapkan adalah spt berikut...

    1 kotak (50 biji pil) = rm35
    2 kotak (100 biji pil) = rm65
    3 kotak (150 biji pil) = rm90

    amcm ok x?
    klo berminat boleh beli melalui aku ataupun bro aduka01..

    ni no akaun bank aku Maybank (154026447766) no tel 012-9066117, sblm bankin msg aku dahulu, niat aku nk tolong mmbr2 CG yg susah nk dapatkan pil ni...lepas duit minyak ngan pos okla.. xde untung pun...

    dan utk makluman, stok adalah terhad..

    bg yg nak beli tu, utk percubaan aku cadangkan korang try 3 kotak dulu.. pastu tgk perbezaan... sebarang maklumat lain korang bleh rujuk kt thread ni

    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=301935

    sekian, wslm...:)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register