Wanted Servis Design Banner Blog (Animated/Gerak2/GIF.)

CG Sponsors




shahsya

Super Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
5,664
Reaction score
7
Points
65
Assalamualaikum ...

Saya mencari seorang yang pakar dan boleh siapkan banner dalam kadar segera.
Banner untuk tujuan promosi servis .. Untuk letak dalam blog

Kalau ada sila PM inbox saya atau tinggalkan komen / No HP untuk dihubungi..

Saya boleh buat payment segera asalkan banner boleh siap segera ..

DETAIL :

Saiz : 468 X 60
Bentuk : .gif

Contoh mcm kat bawah ni tapi kecik sikit :







:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

thenewminded

Junior Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
saya wat freelance sbg tempahan tuk artwork bg flyers and business card sbg part time jika berminat boleh hubungi saya.. harga murah je below rm100 per artwork format .ai,
kalau tuan berminat blh pm saya.. kalau criteria tuan nak saya boleh offer kpd tuan rm30 siap dalam masa 3-5hari bergantung kepada jenis dan tahap kesukaran itu hari yang paling lama.. sila sediakan semua bahan and ayat.. saya review dulu jika accepted saya akan maklum semula kepada tuan..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
banner tang apa tu bro. Leh PM den tuk kasi keterangan :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register