BTC USD 62,555.2 Gold USD 1,784.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Khidmat Design Custom Phone Casing (Design Only)

Willow

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2012
Messages
342
Reaction score
2
Points
15
Salam,

Warga CG sekalian,
Siapa yg pandai dalam edit & design gambar ??
Saya ada nak design beberapa design dalam 10 design untuk phone casing ..
Design hanya segi empat memanjang ke bawah (tak perlu ikut bentuk casing)
Tak berapa complicated cuma nak nampak Nice jer
Saia memang mahir dan nak job ni sila PM inbox ye. Bg email anda sekali ^_^

P/s : Contoh gambar saya akan beri .. Jadi senang anda untuk hasilkan design seperti itu. Bukan tiru 100% tapi lebih kurang mcm design yg saya bg tu.
 

CG Sponsors




Top
Log in Register