banner

  1. H

    Wanted Resit Beli Signboard

    Salam geng.nk mintak bantuan sape2 yg ade co buat signboard,signage,bunting atau banner utk tolong buatkan resit dummy.Bukan nak markup harga tapi nk turunkan harga brg.
  2. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Bunting dan Banner Murah Harga Promo Sehingga 30 April 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan percetakan dengan harga kilang dan berkualiti. kami membantu syarikat kecil dan besar dalam menyediakan produk percetakan yg pelbagai mengikut kehendak pelanggan. harga :- - Tarpaulin 380gm = RM 0.80/psqft - Tarpaulin...
  3. xantiang

    To Sell Bunting harga borong - dari RM3 [Ejen Diperlukan]

    Bunting 2x4 feet Kayu+dawai CASH TERM ONLY 10PCS - RM60 @ RM 6 each 20PCS - RM80 @ RM4 EACH (Promosi Sehingga 31DEC2016) (Until Further Notice) 50pcs - RM210 @ RM4.20 EACH 100pcs - RM360 @ RM3.60 EACH 300pcs - RM900 @ RM3 EACH Penghantaran sekitar Kajang, Cheras, Nilai. Kawasan lain boleh...
  4. qarm

    Wanted Designer untuk design banner HARI INI

    Salam semua, nk minta tolong, sesape yg mahir design, nk minta tolong untuk design banner dengan harga yang berpatutan, dan nak hari ini. Kalau leh dalam 2,3 contoh. Kalau ada, leh trus pm atau sms 01132026012, Urgetnt, terima kasih
  5. selipar2010

    Wanted Banner Kedai [email protected] or Kedai Telefon yg dah tak nak guna

    Salam Kpd sape2 yg ada banner kedai [email protected] or kedai telefon cantik lagi dan tak guna bleh pm den ade kwn cari bleh letak kt kedai dia Harga kasi murah2 dah laa:D Tq:)cgrock
  6. SayaAndaKita®

    Wanted Banner Designer ( Sepanduk ) Cetak 4'x8'

    As salam, Den buka peluang kepada mereka-mereka yang berkebolehan buat design banner cetak ( bukan banner html ) * Sebelum ini kerja2 design den bg kat panel printer den, so kali ni, den rasa den nak bagi kepada member cg Tujuan banner: Untuk sambut dan ucapan kedatangan bulan Ramadhan Saiz...
  7. selipar2010

    Wanted Banner Pasar Ramadhan...sape ade jual bleh offer

    Salam sy nk tlg kwn cari banner pasar ramadhan,jual air ke...kurma murah ke....etc:D sape ada design bleh bg kt sini contoh or pm den serta harga tq:)cgrock
  8. K

    Wanted Buatkan Design Banner

    Salam.. aku nak upah buatkan aku banner. boleh tgk sample aku attach ni. background kaler boleh buat 3 contoh (pink,hijau,grey) untuk aku pilih. apa yang aku pentingkan disini font jawi alhamdulillah tu nak style sikit.ikut kreatibiti korang la :)cgrock PM aku lekaih.urgent project ni:)paid
  9. alkiswah

    Wanted Designer design banner dicari !

    Assalamualaikum warga CG sekalian.. disini sy ingin meminta bantuan dr warga cg yg mengenali designer2 terhebat sepanjang zaman yg boleh design untuk banner sy..(bg tujuan iklan perniagaan) jika kenal, warga cg boleh perkenalkan kpd sy dgn memberi link untuk memudahkan sy berhubung dgn...
  10. Sendiri

    Wanted Servis Design & Create Banner (Bukan Web punya yer)

    Salam.. Ada member CG area KL & Selangor boleh buat bunting (banner) tak ?? nak mintak tlg buatkan untuk sorang member ni.. Tai dia nak siap sebelum malam esok.. Design dia x de lg, means dia jumpa and duduk semeja discuss pasal design.. INFO : 1. Banner untuk group Sugar Glidder 2. Saiz 3X5...
  11. BC Gold Selangor

    Wanted Graphic Designer Utk Buat Banner Cantik2 (Bangi/Kajang)

    Pakcik nak buat banner cantik, dah habis berratus2 jam dah, hasil kusut masai macam pakcik, ada sesiapa kasi servis ni? PM Pakcik ye.. area kajang/bangi, boleh kita jumpa..
  12. A

    Wanted Giant Roll Up Banner

    salam warga CG aku nak cari sesapa yg buleh supply 25 unit giant roll up saiz 7.8' x 6.5' siap printing sekali...urgent seh.. kalau ada sila pm aku tanpa segan silu...mekaseh
  13. A

    Wanted Perlukan servis buat banner n bunting

    assalam... warga cg semua yang berkelayakan.... kat sini aku memerlukan khidmat membuat banner n bunting untuk majlis konvokasyen.... so saper2 yang berminat tolong replay... 1. PERKHIDMATAN MEREKABENTUK, MENCETAK DAN MEMBEKALKAN BUNTING SERTA KERJA2 BERKAITAN DENGANNYA SEMPENA KONVOKESYEN...
  14. Hobin

    Wanted Banner, flyer design

    A'ssalamualaikum... saya memerlukan perkhidmatan design banner dan flyers utk INCOMING projek saya.... stand banner - 1 unit design FLYER - 1 copy theme: from my web http://kudaemasgroup.com yang berminat boleh pm/ym saya..... terima kasih. zac
  15. mosumart

    Wanted Printing murah area KL

    Salam..xtaw thread ni dah kua belum..just nk survey..sape tau area KL printing company yg murah?..eg: klu banner 1 feet = <RM1.60 , terpaulin..digital.. :)
  16. aMNies

    Wanted Cari supplier yg blh design & printing service

    salam sumer.. nak mintak tolong nie...ada x sapa2 yg kenal mana2 company yg blh & expert wt design utk konvo (kad jemputan,tema & banner dll)area sg petani @ yg blh amik tempahan di sg petani(utk yg di luar kwsn sg petani) waduh fenin nie sb sy kena cr at 5 quatation..skg baru ada 3...
  17. A

    To Sell Design, printing & premium gift

    Pesona Creative menawarkan Perkhidmatan Graphic Design, Printing, Barangan Premium, Banner, Bunting, Flyers, Buletin & banyak lagi http://www.pesonacreative.com.my untuk pertanyaan & Quotation sila email: [email protected]
  18. NightFury

    To Sell Sevice Banner !

    Salam semua warga CG, hehe . aku nak kenal kan korang dengan sorang deigner banner ni . hehe . caj dier murah jer . hehe . ape2 blog dier ni : http://nizammalek.blogspot.com/ YM :mizamio87 semoga info ni bergna untuk korang . hehe :)cgrock:)cgrock
  19. D

    To Sell Cetak Pay Slip, Computer From, Bill Book dll..

    At blogprintz.com.my, we provide variety of printing packages to suit your needs. Our printing services include paper printing products and apparel printing. We now offer the best of all kinds of printing products to our customers everywhere in Malaysia. Printing Solutions: Brochure,Business...
  20. K

    To Sell Printing [email protected]

    salam member CG...sebagai mane yg dimaklum dlm salam 1CG...saya buat printing banner & bunting serta designing... di sini saya paparkan antara hasil kerja yg telah dibuat sebelum ni... jika, ada yang berminat boleh hubungi saya melalui thread ini atau SMS/CALL saya di 017-2068519......Lokasi...
Top
Log in Register