banner

  1. K

    To Sell Printing [email protected]

    salam member CG...sebagai mane yg dimaklum dlm salam 1CG...saya buat printing banner & bunting serta designing... di sini saya paparkan antara hasil kerja yg telah dibuat sebelum ni... jika, ada yang berminat boleh hubungi saya melalui thread ini atau SMS/CALL saya di 017-2068519......Lokasi...
  2. A

    Wanted Syarikat Printing/Grafik House dgn lesen MOF

    Salam warga CG.. Kepada sesapa yg ada kampeni printing dgn lesen MOF aku nak offer satu job yg akan berlangsung awal bulan 11 ni... ....di pendekkan cerita... -job ada LO dari jabatan kerajaan kat putrajaya -kod bidang.... 221501 atau seangkatan dengannya...takyah lesen cetak -design semua...
  3. gold2u

    Wanted Pembuat banner online diperlukan!

    Aku mencari pembuat banner online untuk diletakkan di web2 lain. Ada saper2 yg pandai?
  4. A

    Wanted Nak cari banner 2nd hand

    A'kum.. Sapa2 boleh tolong kat mana boleh dapat banner2 2nd hand. Biasanya benda ni banyak meka letak kat tiang2 LRT tu. kalau2 ade kengkawan yg kerja dia buka atau pasang banner ni boleh inform aku tak..012-3176448-
Top
Log in Register