Wanted Banner Kedai [email protected] or Kedai Telefon yg dah tak nak guna

CG Sponsors




selipar2010

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
18,867
Reaction score
1
Points
115
Salam

Kpd sape2 yg ada banner kedai [email protected] or kedai telefon cantik lagi dan tak guna bleh pm den

ade kwn cari bleh letak kt kedai dia

Harga kasi murah2 dah laa:D

Tq:)cgrock

 
Sponsored Post

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,258
Reaction score
43
Points
130
banner ke signboard?
 

budak_tpg

Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
1,993
Reaction score
45
Points
30
kalau ada nama kedai tu..nk letak kat kedai mmber camne nye.. :D
 

dme30

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,449
Reaction score
87
Points
70
kat banner biasa siap ada nama copany tt..cmna nk bagi kt org..hehe
 

shafiq_

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
827
Reaction score
53
Points
30
Banner dah murah sekarang ni. Lagipun kalau buat sendiri lebih sesuai sebab boleh bagitau apa perkhidmatan dgn harga yg diberikan oleh kedai kawan tt tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register