Want To Buy PART TIME-pencarian semula designer part time

Recommended Brokers


Latest Threads

umys2u

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,164
Reaction score
12
Points
0
assalamualaikum...

nak mencari sape2 warga CG yang tahu design dan boleh buat part time job..

Kelayakan : nak cari income lebih dan tahu design COREL/PHOTOSHOP/DLL..:D:D

job dia senang je..saya akan bagi contoh design MCM BIZ CARD,BANNER,KAD KHAWIN DLL...so anda akan edit Atau buat design baru.. dah siap sya akan buat checking..kalau ok terus buat payment..heehhe simple..

ape2 boleh contact terus saya melalui PM atau contact2 yang ada..

urgent yer...
 
Last edited:
Sponsored Post

giant.1989

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
5,467
Reaction score
34
Points
0
tt pm detail plis
 

cyber86

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2009
Messages
831
Reaction score
9
Points
0
Location
Terengganu
menarik tt.. sy tau guna photoshp n illustrator.. keke..n skang ngah cuti.. perlukan sesuatu nk buat.. :) tt pm please.. :)
 

umys2u

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,164
Reaction score
12
Points
0
heheheh ramai pulak...ok2 saya pending dulu yang lain..kalau yang ade tak cukup saya set yang lain ape2 pun pencarian akan diteruskan sebagai backup
 
Sponsored Post
Top
Log in Register