banner/bunting

  1. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Banner Bunting Bendera untuk kempen pilihan raya umum 14, 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan mencetak BANNER / BUNTING / BENDERA dengan harga kilang yg murah dan sangat berkualiti. sekarang memang kami fokus dengan tempahan untuk kempen pilihan raya. banyak kerja2 untuk kempen pilihan raya yang kami buat meliputi...
  2. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Rahsia Banner Bunting Murah

    Nak buat BANNER / BUNTING tapi tak tau kat mana ? Nak pasang BANNER / BUNTING untuk perniagaan tapi mahal ? Penting tau BANNER / BUNTING ni sebenarnya. Tak percaya tanya sifu-sifu marketing. Memang BANNER / BUNTING cara marketing yg paling murah, mudah dan efisyen. Senang nak tunjuk kat public...
  3. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Bunting dan Banner Murah Harga Promo Sehingga 30 April 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan percetakan dengan harga kilang dan berkualiti. kami membantu syarikat kecil dan besar dalam menyediakan produk percetakan yg pelbagai mengikut kehendak pelanggan. harga :- - Tarpaulin 380gm = RM 0.80/psqft - Tarpaulin...
  4. awiena

    Wanted Mencari designer yang ikhlas tlg buat banner kempen bantu mangsa banjir

    salam..saya ingin memohon bantuan daripada mana mana rakan designer yang ikhlas ingin membantu mangsa banjir.kami nak buat banner kempen bantuan mangsa banjir sebab nak promo melalui fb dan lain lain media..sape.leh tlg :(
  5. shahsya

    Wanted Pereka Design Untuk Banner (Bunting)

    Assalamualaikum, Ada tak sesiapa kat sini buat servis bunting & banner .. Saya perlukan 2 bunting dan banner untuk promosi booth .. Saya nak anda "Edit" & "Design" sahaja bagi cantik2 dan menarik. Print saya akan print di kedai berhampiran sebab nak guna start Jumaat ni. Gambar dan detail saya...
  6. umys2u

    Wanted PART TIME-pencarian semula designer part time

    assalamualaikum... nak mencari sape2 warga CG yang tahu design dan boleh buat part time job.. Kelayakan : nak cari income lebih dan tahu design COREL/PHOTOSHOP/DLL..:D:D job dia senang je..saya akan bagi contoh design MCM BIZ CARD,BANNER,KAD KHAWIN DLL...so anda akan edit Atau buat design...
  7. alkiswah

    Wanted Designer design banner dicari !

    Assalamualaikum warga CG sekalian.. disini sy ingin meminta bantuan dr warga cg yg mengenali designer2 terhebat sepanjang zaman yg boleh design untuk banner sy..(bg tujuan iklan perniagaan) jika kenal, warga cg boleh perkenalkan kpd sy dgn memberi link untuk memudahkan sy berhubung dgn...
  8. GnoLa ®

    Wanted Sesorang yg boleh design/print fliers, bunting & banner - sekitar MELAKA

    Assalamualaikum, klu ada CGrianz di Melaka yg boleh design & print fliers/banner/bunting sekitar Melaka dialu2kan call saya 019-3534208 URGENTLY REQUIRED!!! Da 3 mggu dah sy mintak sorang ni design tak siap2 lagi ~X(~X(~X(
  9. Sendiri

    Wanted Servis Design & Create Banner (Bukan Web punya yer)

    Salam.. Ada member CG area KL & Selangor boleh buat bunting (banner) tak ?? nak mintak tlg buatkan untuk sorang member ni.. Tai dia nak siap sebelum malam esok.. Design dia x de lg, means dia jumpa and duduk semeja discuss pasal design.. INFO : 1. Banner untuk group Sugar Glidder 2. Saiz 3X5...
  10. pecintanya

    Wanted Mencari Designer Banner/Bunting dan lain-lain lagi

    Salam warga CG tercinta Kawan saya mencari designer untuk design seperi banner, bunting, cover buku dan sebagainya.tp bukan yg untuk online tp offline. Mungkin nak cari seorang atau dua org.. Yang penting anda designer betul bukan main2 ya.rasanya buat untuk JAIS.. Kalau boleh biarlah ada...
  11. Akhtar

    Wanted Perlu khidmat cetak bendera atau banting

    Salam perlukan khidmat mencetak bendera atau banting drngan kadar yang segera. Perlu siap selewat-lewatnya tengahari esok. Call kalau ada org boleh buat. Keje x banyak tp urgent. Nak print dlm 5 bendera/banting je..
  12. A

    Wanted Giant Roll Up Banner

    salam warga CG aku nak cari sesapa yg buleh supply 25 unit giant roll up saiz 7.8' x 6.5' siap printing sekali...urgent seh.. kalau ada sila pm aku tanpa segan silu...mekaseh
  13. A

    Wanted Perlukan servis buat banner n bunting

    assalam... warga cg semua yang berkelayakan.... kat sini aku memerlukan khidmat membuat banner n bunting untuk majlis konvokasyen.... so saper2 yang berminat tolong replay... 1. PERKHIDMATAN MEREKABENTUK, MENCETAK DAN MEMBEKALKAN BUNTING SERTA KERJA2 BERKAITAN DENGANNYA SEMPENA KONVOKESYEN...
  14. kaweorepasirmas

    To Sell Printing kad kahwin, banner bunting & macam2 lagi...murah2

    kalau ade sape2 or sedara mara nak kawen or nak buat poster or ape2 la berkaitan printing...kalau nak yg murah2..harga terbaekk dari ladang sy boleh kasi...
  15. sahabat-shirt

    Wanted Nak buat bunting

    salam geng ..aku nak tempah bunting satu siap dengan stand...saiz standard macam orang dok bukak booth tu...berapa best price korang bleh bagi? tq
  16. mosumart

    Wanted Printing murah area KL

    Salam..xtaw thread ni dah kua belum..just nk survey..sape tau area KL printing company yg murah?..eg: klu banner 1 feet = <RM1.60 , terpaulin..digital.. :)
  17. aMNies

    Wanted Cari supplier yg blh design & printing service

    salam sumer.. nak mintak tolong nie...ada x sapa2 yg kenal mana2 company yg blh & expert wt design utk konvo (kad jemputan,tema & banner dll)area sg petani @ yg blh amik tempahan di sg petani(utk yg di luar kwsn sg petani) waduh fenin nie sb sy kena cr at 5 quatation..skg baru ada 3...
  18. mzakiey

    To Sell Tempahan Banner dan Bunting

    Assalamualaikum wbt. -Saya mengambil tempahan banner dan bunting secara online. -RM 2.50 sekaki (kurang dari 200 kaki) -RM 2.00 sekaki (lebih dari 200 kaki) -RM 1.00 sekaki (lebih dari 1000 kaki):D -FREE DESIGN -Free kurier untuk banner/bunting ke tempat anda(tidak melebihi 1 kg) --> Saya...
  19. A

    To Sell Design, printing & premium gift

    Pesona Creative menawarkan Perkhidmatan Graphic Design, Printing, Barangan Premium, Banner, Bunting, Flyers, Buletin & banyak lagi http://www.pesonacreative.com.my untuk pertanyaan & Quotation sila email: [email protected]
  20. NightFury

    To Sell Sevice Banner !

    Salam semua warga CG, hehe . aku nak kenal kan korang dengan sorang deigner banner ni . hehe . caj dier murah jer . hehe . ape2 blog dier ni : http://nizammalek.blogspot.com/ YM :mizamio87 semoga info ni bergna untuk korang . hehe :)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register