To Sell Rahsia Banner Bunting Murah

CG Sponsors




Joined
Apr 16, 2018
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Nak buat BANNER / BUNTING tapi tak tau kat mana ? Nak pasang BANNER / BUNTING untuk perniagaan tapi mahal ?


Penting tau BANNER / BUNTING ni sebenarnya. Tak percaya tanya sifu-sifu marketing. Memang BANNER / BUNTING cara marketing yg paling murah, mudah dan efisyen. Senang nak tunjuk kat public pasal bisnes kita. Makin meriah dan menarik BANNER / BUNTING kita makin ramai lah yg tertarik nk tengok. Kat luar tu harga BANNER/ BUNTING mahal sangat sebab agent dan printing company pon hantar kat kilang mcm kami.



HANYA RM 1.00/SQFT

wowwwwwwww wowwwwww wowwwwww !! murah !! murah !! Harga terbaik dari kilang !!



Hubungi :-
EN. HAMI
016 6540 721
[email protected]


Hubungi kami untuk maklumat dan keterangan lanjut.




Alamat :-
No. 16, Jalan TIB 3/3, Taman Industri Bolton, 68100 batu caves, Selangor, Malaysia

Boleh lah datang untuk tengok sample, material dan mesin. Kami juga ada mencetak untuk Backdrop / Billboard / Flag /Flyers & Brochure / Name Card / Sticker & macam2 lagi.
 

Attachments

Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,201
Reaction score
1,537
Points
596
sempoi moga maju biz
 

xantiang

Active Member
Joined
Jan 24, 2014
Messages
1,754
Reaction score
38
Points
30
Selamat datang tt :D

betul tu, bunting ni antara medium pemasaran yang boleh diharap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register