BTC USD 39,030.0 Gold USD 1,819.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perodua viva apa pandangan anda?

apakah pandangan anda terhadap perodua viva?


  • Total voters
    0
Sponsored Post

tree

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
125
Reaction score
1
Points
15
viva 1.0 premium, aku pakai dah masuk 3 tahun. pakai utk ulang alik gi pejabat aje. nak jalan jauh, aku tumpang naik keta husband. bonet viva bukan besar mana pun. cermin tingkap tak da masalah. sekali-sekala rajin-rajin lah open close semua tingkap utk elak masalah jem (pendapat aku je).
 

mr reyes

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
3,253
Reaction score
64
Points
30
kancil saya rm 30 isi ron 95 (harga minyak rm 1.80 seliter)
hari tu kira untuk long distance
alhamdulilah leh dapat 290-300km
average rm0.10 untuk satu km...

PS:kancil 660 last generation 2008 sebelum kancil dah stop. :( sedih)
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
33,223
Reaction score
1,977
Points
201
nak beli keta baru memang kene ada gerentor ke ??
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
kecik sangat...goyang keta ni... graviti tak stabil...
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
nak beli keta baru memang kene ada gerentor ke ??

ader bro...
klu umr <25tahun mmg kna ader garentor sorng.. :)
sbb ni BNM yg surh wat,statistik tnjuk org yg umr <25tahun ni major da bankrup da.. :)
gaji kna 3 kali dri bayaran bulan2 kereta tu.. :)
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
bkn viva je, myvi pon sama gak, myvi adik aku power window gak prob,

myvi pun power window problem..dah antar repair kat perodua, ok jap..pastu prob balik ~X(~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register