BTC USD 42,881.4 Gold USD 1,760.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perodua viva apa pandangan anda?

apakah pandangan anda terhadap perodua viva?


  • Total voters
    0

ko'bek

Active Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
1,365
Reaction score
64
Points
30
jimat minyak tp time bwk laju ,ringn sgt..hehehe
 
Sponsored Post

eizjoe

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
6,196
Reaction score
41
Points
70
aku pun pakai viva 850. baru je pakai x sampai sebulan dah ada problem. SC kata problem ekzos manifold. dia kata nak ganti tapi lepas hari tu x call2 dah aku. power window stakat ni xde masalah. yg lain2 pn ok je cuma pintu je bunyi mcm tin kosong bila tutup. hehehe.
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
viva ni ok la dari kancil....harga pun tak mahal sangat.mampu miliki ni.
 

fared

Active Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
1,025
Reaction score
27
Points
30
apa yg aku tau pasal perodua viva ..
1.bila nak start jalan mesti bergegar, x tau pesal, 2,3 bijik da viva aku bwk sama jek ..
2.aku da penah tgk viva eksiden renyuk mcm kertas, yg langgar tu xde la teruk sgt.
3.handling teruk, mcm naik sampan. ingat handling tu berkait rapat dgn safety. pakai kereta yg korg blh kawal bukan kereta yg kawal korg.
4.xde power. 1.0cc pun xde power bila bwk apesal ea ?
5.harga mahal tak ingat. baik amek saga lg berbaloi.
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
minyk save tp handling kurang,,aq pernah bwk viva elite,,at..eheh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register