Perang telco di Malaysia

Recommended Brokers


Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,706
Reaction score
402
Points
86
sape tau pasal digi rm1 unlimited? ada org jual kad tu smpai rm90 ..
sim kad hantu. rosak hilang terus hangus
3mbps berjanggut tunggu bila nak habis download
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,636
Reaction score
136
Points
38
sim kad hantu. rosak hilang terus hangus
3mbps berjanggut tunggu bila nak habis download
3mbps boleh terima lagi ..bab nama tu ..ntah sape2 punya nama ntah.. aku tanya ari tu , diorg cakap, quota utk warga asing lah ..ejen punya kad lah ..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,681
Reaction score
2,675
Points
201
3mbps boleh terima lagi ..bab nama tu ..ntah sape2 punya nama ntah.. aku tanya ari tu , diorg cakap, quota utk warga asing lah ..ejen punya kad lah ..
tidak lah...

sim rm1/ daily unlimited...adalah plan sah digi....

tidak ada kaitan dengan sim hantu atau bagai....

cuma sim ni digi hanya offer kepada penama sim yang terpilih saja...

jadi kalo dapat offer dari digi tu cepat2 lah grab....nnti offer dah d tarik balik...

di sebabkan harga nya rm1/ unlimited utk semua internet dengan capped 3 mbps....

ianya sesuai utk mereka yang nak hotspot dan guna internet yang biasa2 aje...

x sesuai utk gamming, kaki download ( yang tak sabar ), dan mereka yang suka internet laju...sbb capped nya 3mbps...

tp berbaloi kepada mereka yang nak guna internet banyak setiap hari untuk di kongsi...

cara nak dapatkan sim ni pun agak susah dan bukan semua dapat...sbb tu sim ni jadi rare...dan bukan semua orang dapat...

sbb kan itu lah harganya pun mahal
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,636
Reaction score
136
Points
38
tidak lah...

sim rm1/ daily unlimited...adalah plan sah digi....

tidak ada kaitan dengan sim hantu atau bagai....

cuma sim ni digi hanya offer kepada penama sim yang terpilih saja...

jadi kalo dapat offer dari digi tu cepat2 lah grab....nnti offer dah d tarik balik...

di sebabkan harga nya rm1/ unlimited utk semua internet dengan capped 3 mbps....

ianya sesuai utk mereka yang nak hotspot dan guna internet yang biasa2 aje...

x sesuai utk gamming, kaki download ( yang tak sabar ), dan mereka yang suka internet laju...sbb capped nya 3mbps...

tp berbaloi kepada mereka yang nak guna internet banyak setiap hari untuk di kongsi...

cara nak dapatkan sim ni pun agak susah dan bukan semua dapat...sbb tu sim ni jadi rare...dan bukan semua orang dapat...

sbb kan itu lah harganya pun mahal
tq penjelasan yg jelas dan terang ..
 

meesuhaimee

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
200
Reaction score
3
Points
15
tidak lah...

sim rm1/ daily unlimited...adalah plan sah digi....

tidak ada kaitan dengan sim hantu atau bagai....

cuma sim ni digi hanya offer kepada penama sim yang terpilih saja...

jadi kalo dapat offer dari digi tu cepat2 lah grab....nnti offer dah d tarik balik...

di sebabkan harga nya rm1/ unlimited utk semua internet dengan capped 3 mbps....

ianya sesuai utk mereka yang nak hotspot dan guna internet yang biasa2 aje...

x sesuai utk gamming, kaki download ( yang tak sabar ), dan mereka yang suka internet laju...sbb capped nya 3mbps...

tp berbaloi kepada mereka yang nak guna internet banyak setiap hari untuk di kongsi...

cara nak dapatkan sim ni pun agak susah dan bukan semua dapat...sbb tu sim ni jadi rare...dan bukan semua orang dapat...

sbb kan itu lah harganya pun mahal
susah betul nak dapat sim kad tu baik aku pakai celcom je register terus dapat plan semua flexible ikut kesesuaian harian
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,681
Reaction score
2,675
Points
201
susah betul nak dapat sim kad tu baik aku pakai celcom je register terus dapat plan semua flexible ikut kesesuaian harian
bergantung kepada individu lah untuk memilih...tidak ada paksaan...
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,148
Reaction score
24
Points
25
bergantung kepada individu lah untuk memilih...tidak ada paksaan...
msh ada lgi offer digi mcm tu, ingt nk mnp
hri tu sim digi aku dpt offer rm10 sebulan untuk 13gb tpi lupa nk top up sbb sim bnyk sgt
 

cableman

Active Member
Joined
Jun 5, 2013
Messages
1,006
Reaction score
4
Points
25
lagi ok unlimited RM1/ daily
Yer betul.. lg ok daily rm1 unlimited.. tp kene la peram simkad 3 ke 4 bulan... Jgn topup.. beli validity je sehari.. tggu 3 4 bulan.. nnt timbul la daily rm1 unlimited tu...
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,681
Reaction score
2,675
Points
201
Yer betul.. lg ok daily rm1 unlimited.. tp kene la peram simkad 3 ke 4 bulan... Jgn topup.. beli validity je sehari.. tggu 3 4 bulan.. nnt timbul la daily rm1 unlimited tu...
jangan lupa dah...sampai expired sim...hehehehhe

tp tak semua dapat...ada juga peram x dapat2...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register