Perang telco di Malaysia

Recommended Brokers


nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,635
Reaction score
136
Points
38
sape tau pasal digi rm1 unlimited? ada org jual kad tu smpai rm90 ..
 
Sponsored Post

AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Lebih kurang sama je pelan2 yg di offer oleh telco skrg, harga pun x jauh byk beza, coverage tu yg lebih penting kalau nak pilih telco yg mana utk diguna
 

AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Aku dengar yg free unlimited internet daily ni sejam je. Sejam je x sempat nak streaming online habis satu movie. Buat download movie and games je sempat.
Unlimited internet sejam tu boleh jadikan kita lebih disiplin supaya x main game sampai lupakan masa hahaha :ROFLMAO: kalau unlimited sepanjang hari x perlu buat kerja lagi :ROFLMAO:
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
Asal dapat je nasib baik diorang kasi unlimited internet daily je sejam. Jimat laa jugak data. Free 100GB yg birthday rewards lgi cun laa.
100GB tu byk, tapi x tau mcm mana nak guna habis hmm, mungkin perlu siap sedia checklist movie atua drama yg mau ditonton dan download 24 jam.
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
Org pandai nak guna internet je banyak tpi harga plan nak murah. XP Lite yg M pass tu RM10 pastu M RM30 kira dah murah dah. Amik L nnti siap dpt unlimited internet tu yg best.
RM10 utk brp GB dan RM30 pulak brp? tambah base plan RM28 tu sebulan mcm agak mahal juga...
 

cableman

Active Member
Joined
Jun 5, 2013
Messages
1,006
Reaction score
4
Points
25
XP Lite laa yg paling murah sekarang ni even 1gb je tpi rmai je prefer plan ni sbb flexible boleh upgrade to mana2 pass yg kita pilih.
Better digi.. rm15 dpt 2gb high speed ,unlimited utube dan fb...
Atau rm15 dpt 2gb high speed, unlimited fb dan insta...
 

kimhoo120

Freshie
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Kalau guna internet data bnyk, kau kena pair dgn pass lain. XP Lite plan ni boleh pair dgn 2 pass, M/L. Boleh pilih nak amik pass mana.
Laa boleh pair ke. Okay laa kalau mcm ni baru laa cukup utk sebulan. L pass bnyk data jugak siap dpt free 3gb video walla.
 

ladygagamy

Junior Member
Joined
Mar 17, 2011
Messages
52
Reaction score
0
Points
16
pada aku masih tak menarik...celcom sejak kena beli dengan digi ni...memang semakin down offer yang di tawarkan...
Menarik je sbb plan telco murah and flexible. Ramai je subscribe sbb x semua mampu beli plan telco lain yg mahal tpi internet data lebih kurang je gb.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,681
Reaction score
2,675
Points
201
Menarik je sbb plan telco murah and flexible. Ramai je subscribe sbb x semua mampu beli plan telco lain yg mahal tpi internet data lebih kurang je gb.
ya..ikut kesesuian..tp tanpa kita sedari total sebulan rupa nya banyak juga guna...

aku amik cth rm1/1 jam/ unlimited...

kalo sehari sekali sebulan dah rm30...

kalo full day RM10/ unlimited....seminggu cuti x guna internet ok lah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register