Pengalaman pengunaan dividen ASB yang effektif/ berbaloi

CG Sponsors




oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,244
Reaction score
191
Points
43
aku masih stay lasb 45+55 k..

lupa dah buat tahun berapa sbb layan ja monthly..div buat blnja
(blnja raya,blnja balik kg,blnja roadtax kreta dll)
 
Sponsored Post

!rF4N

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2012
Messages
658
Reaction score
10
Points
25
hari ni nak guna dividen asb + duit untung bisnes thn lepas buat beli tanah lot banglo. plan bina rumah then jual.
harapnya dipermudahkan. amin
 
Last edited:

johari82

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
279
Reaction score
30
Points
20
1st Yr loan cc 14k.
Lump sump byr 1yrs asb.

380x36bln loan acb
2nd Yr to 5th Yr rollg dividen byr loan asb.

Nice cara dia..
Instead of usi g 14k duit kita sndri. Monthly 1.2k lbh kurg.
Dia cuma byr 380 sbulan.

Xsesak mcm org lain.

Tp kad credit apa tu? Mind to share ke. Huhu.
Hong Leong Bank
 

cikpyan

Active Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,258
Reaction score
32
Points
45
Loan CC 14k ... bulan2 380 x 36 bulan ... RM13,680
kwn pon berminat nak wat loan cenggini ... Ngeh3
 

Khai1502

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2015
Messages
138
Reaction score
22
Points
15
da 7 tahun, pecah, 50k,50k,50k, rolling duit dividen, yg bestnye lepas 5 tahun bonus dia full, alhamdulillah, setakat ni stabil n boleh bayar topup, bil n lauk, beras, hahah

cadang nak tambah cawangan lagi bile ade rezeki, tapi buat skang ni cukup ngan 3 sijil tu, :D
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,555
Reaction score
287
Points
41
Sebulan da
da 7 tahun, pecah, 50k,50k,50k, rolling duit dividen, yg bestnye lepas 5 tahun bonus dia full, alhamdulillah, setakat ni stabil n boleh bayar topup, bil n lauk, beras, hahah

cadang nak tambah cawangan lagi bile ade rezeki, tapi buat skang ni cukup ngan 3 sijil tu, :D
Sebulan bayar 270+270+270?
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,272
Reaction score
45
Points
130
kalo refinance loan asb1 & asb2 mase kadar opr rendah ok ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register