BTC USD 59,071.9 Gold USD 1,802.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak tanya boleh??

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
salam semua cgrian:D:D

sekadar minta pandangan:):)

Lelaki & ppuan berbeza sikapkan so kekadang timbul masalah
dalam mencari keserasian dan juga timbul salahfaham terutama
dalam tindakan dan apa yang ada dalam fikiran masing2.

Jom semak PANDANGAN/ FIRIKAN kalian ..apa tindakan kiranya:-


1. putus talian telefon sewaktu berbicara;
2. berhubung dengan bekas kekasih;
3. berbual dengan rakan ppuan/lelaki;:D
 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
jawab salam ja boleh






waalaikom salam.............
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
pilihan no 3..
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
salam semua cgrian:D:D

sekadar minta pandangan:):)

Lelaki & ppuan berbeza sikapkan so kekadang timbul masalah
dalam mencari keserasian dan juga timbul salahfaham terutama
dalam tindakan dan apa yang ada dalam fikiran masing2.

Jom semak PANDANGAN/ FIRIKAN kalian ..apa tindakan kiranya:-


1. putus talian telefon sewaktu berbicara;
2. berhubung dengan bekas kekasih;
3. berbual dengan rakan ppuan/lelaki;:D

1. kurang aja sungguh ni tak baek ..macam cakap dengan mak bapak kita takkan nak cancel ja..........jahat tu.........:mad::mad::mad::mad:

2. uiks....ko nak kat aku ker tak nak ni iskiskiskis jangan la hai................:(:(:(:(....

3. ok jerk..........takkan nak mati kutu tak sosial langsung :eek::eek::)):))



:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
salam semua cgrian:D:D

sekadar minta pandangan:):)

Lelaki & ppuan berbeza sikapkan so kekadang timbul masalah
dalam mencari keserasian dan juga timbul salahfaham terutama
dalam tindakan dan apa yang ada dalam fikiran masing2.

Jom semak PANDANGAN/ FIRIKAN kalian ..apa tindakan kiranya:-


1. putus talian telefon sewaktu berbicara;
2. berhubung dengan bekas kekasih;
3. berbual dengan rakan ppuan/lelaki;:D

saya xpro sgt dlm bidang nie,,,walaupn sudah bnyk couple,huhuuu,

1. soalan nie saya jawab, klu saya terputus talian jawab saya "sory sgt2 ayang klu DC td coz low bat ler,so don angry for small matter".Klu pompuan yg terputus talian,tnya ler baek2"erk nape ayang DC td..?" so kena saling percaya laa coz lom khawin susah nk jaga.....nie pendapat saya ler....

2. Ooo soalan nie bahaya sikit,gan ex gf OR ex bf kena laa cover cover coz bnyk jeles ler klu dia taw kita ada bf/gf bru....bukan bermakna nk tipu sunat tp nk menjaga maruah pompuan tersebut....

3. aaa nie topik laa saya suka,,,,tentang nie laa jgn hipokrit sgt laki/pompuan,sebagai contoh :-

+ makan di gerai gan GF,tiba2 lak kawan pompuan sapah saya tp pompuan tu kawan rapat saya dari sejak sekolah menengah lg(so dlm kes nie pompuan xleh laa hipokrit,kena tolak ansur)

+pompuan tu makan di gerai gan BF dia,pastu tiba2 kawan dia laki sapah pompuan korang tp kawan laki dia nie kawan rapat mmg dari sekolah menengah lg(dlm perkara nie pn Laki xleh hipokrit,kena laa tolak ansur
)
 
Last edited:

Dzoolhelmi™

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
163
Points
133
TT buka topik awal pagi hari ahad.

otak masih tepu sbb belum pekena nasi lemak dan rendang daging :D

btw yg #1 tue mmg xleh blah. rasa cam nak je cari lain.
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
salam semua cgrian:D:D

sekadar minta pandangan:):)

Lelaki & ppuan berbeza sikapkan so kekadang timbul masalah
dalam mencari keserasian dan juga timbul salahfaham terutama
dalam tindakan dan apa yang ada dalam fikiran masing2.

Jom semak PANDANGAN/ FIRIKAN kalian ..apa tindakan kiranya:-


1. putus talian telefon sewaktu berbicara;
2. berhubung dengan bekas kekasih;
3. berbual dengan rakan ppuan/lelaki;:D

x paam soklan.. ko tanye ke bgtahu ni TT
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
sepemahaman aku.........part no 2 tu ada masalah sikt la........

nak mintak hempok tu......part no 1 ngan 3 masih ok lagi......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register