Nak cari Mesin Cashier POS System yang bagus

Recommended Brokers


Latest Threads

Khairie07

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2011
Messages
122
Reaction score
1
Points
0
Salam semua

Nak minta pendapat sape2 yg ada guna mesin cashier POS system. Brand atau sofware mana yg bagus? Kalau boleh nk ada ciri mcm ni

- komputer siap dengan printer resit, barcode scanner & drawer
- yg boleh link skali untuk buat accounting sendiri tiap2 bulan
- yg boleh kira inventori/stok barang
- ada cloud system, ada smartphone apps (boleh link dengan internet)
- (optional) boleh link dgn staff attandance (thumb print scan)
- (optional) boleh link dgn payroll
- ciri terpenting harga berpatutan :D:D

Sapa2 tau mohon beri pendapat. kalau boleh rekemen skali penjualnya

TQ :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
22
Points
0
Tuan beli jer dekat UBS senang.. complete.. TApi kalau nak biasa3 tuan wat sendiri di SQL system.. sebab sekarang ni macam2 jenama ada
 

Khairie07

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2011
Messages
122
Reaction score
1
Points
0
Tuan beli jer dekat UBS senang.. complete.. TApi kalau nak biasa3 tuan wat sendiri di SQL system.. sebab sekarang ni macam2 jenama ada
TQ tuan..tp UBS punye mahal skit kn dr lain2..betol ke?:-?
 

observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
22
Points
0
Tak jugak.. Mahal sebab ada pakej3 tambahan.. TUan reject 2 pakej dalam tu contoh live support dll sewaktu dengannya..
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,924
Reaction score
4
Points
0
Location
Sandakan
saya pon tertunggu neh...plan nak bukak kedai runcit....sudilah kiranya sapa2 yg boleh rekemen software tu.
 

Khairie07

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2011
Messages
122
Reaction score
1
Points
0
saya pon tertunggu neh...plan nak bukak kedai runcit....sudilah kiranya sapa2 yg boleh rekemen software tu.
tu la..byk sgt ada skrg ni..kalau boleh nk yg bagus skit..baru nampak profesional skit
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,924
Reaction score
4
Points
0
Location
Sandakan
Yang uncle aku guna nama pos sistem Exia+Inventory. tapi susah sbb x ada accounting. plan nak beli yg ada accounting directly.
 

observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
22
Points
0
UBS tuan man.. langgan sekali jer. Pastu xyah renew3 hahahaa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register