Nak cari Mesin Cashier POS System yang bagus

Recommended Brokers


jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,990
Reaction score
1,443
Points
141
www.storehub.com

penah tgk kedai pkai system nih..
guna cloudbase.. pkai ipad.. app base
system link dengan mesin cashier + printer

total harga x pasti..

system yearly renew..
boleh tgk sale live..
 
Sponsored Post

Yong Atira

Freshie
Joined
Oct 7, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Saya nak recommend kan Reach Accountant punya software . Guna Cloud server, pie mana2 pun owner still boleh check stock, expences , report, sale semua melalui mobile application kat laptop boleh tengok . kat handphone pun boleh . boleh rujuk kat bawah ni .

The software is about Managing - Accounting, POS, billing, inventory with barcode management, sales and purchace management It's a Cloud Technology with user access restrictions.

Key Modules:
Point Of Sales
Multi Branch Access
Consignment Sales
Inventory Module with BARCODE
Accounting Module
GST

Key Benefits:
Free Online server – Real Time data
Free daily Automatic SMS report to owners
Free Mobile App for the owners
User rights restriction
Multiple login
Access from any computer
Counter Management

You can go to their website http://www.reachaccountant.my/ ,or you can also have a live chat with us or, you can also directly contact us at +6018-3888393/+60327145010 (Yong Atira)
 

poserva

Freshie
Joined
Aug 13, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
mash memerlukan pos system ke?
bleh contact/ws saya di no 017-6830112
 

ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,792
Reaction score
68
Points
35
satu je problem bila pakai ni semua.. bila elektrik xde.. hahahha.. so kena sediakan plan manual juga..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register