BTC USD 37,677.4 Gold USD 1,773.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak amik lesen MLM??

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
salam,

contoh la aku nk bukak 1 company MLM (tapi trough online punye) ..
so agak2 dekat mana aku nk daftar kasi dapat itu lesen MLM??

risau plak.. nanti dah bukak.. lesen MLM xde.. naya je masuk lokap :D
 
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
ko nak fight AC ker ekekekkeke
 

mfadhlan

Active Member
Joined
Jan 4, 2008
Messages
1,917
Reaction score
6
Points
25
try apply kat kpdnep kot...

utk buka MLM company kena ada minima [email protected] produk

modal berbayar aku xpasti...1juta kot..tp 1juta tu ko claim la aset2 ko...

try google...
 

IstiqamahGOLD

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
Pegi KPDN untuk dapatkan surat. Dan boleh gi SKMM untuk dapat surat sokongan juga sebab ko nak buat MLM secara online je kan? prepare semua plan dan produk untuk pembentangan.
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
Pegi KPDN untuk dapatkan surat. Dan boleh gi SKMM untuk dapat surat sokongan juga sebab ko nak buat MLM secara online je kan? prepare semua plan dan produk untuk pembentangan.

pergh siap kena bentang ke? :(( :((
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
mcm mana plak kalau aku create website yg just...
user cari org untuk join web aku.. ala senang cite ala2 "infitiny downline" ke.. or lain2 web yg dekat section MLM tu... yg semua jenis web.. bukan ade product fizikal sgt ..

mcm tu kena ada jugak ke lesen MLM ??
 

anakrimau

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
147
Reaction score
7
Points
15
mcm mana plak kalau aku create website yg just...
user cari org untuk join web aku.. ala senang cite ala2 "infitiny downline" ke.. or lain2 web yg dekat section MLM tu... yg semua jenis web.. bukan ade product fizikal sgt ..

mcm tu kena ada jugak ke lesen MLM ??

Bro, kalau nak legal, better apply license yang tulen la untuk buat MLM... kang ko tak pasal - pasal kena cop buat program skim cepat kaya, susah plak...

I think you do understand that untuk multi - tiers punya concept, memang dah jatuh kategori MLM, unless setakat 1 - 2 tiers je, then masuk la kategori affiliate.

So, kalau ko yakin dengan pelan pemasaran ko tu memang boleh masyuk + membantu orang lain, then proceed dengan cara yang betul, saluran yang betul.

But, i'm very sure the procedure memang tough la nak lulus. :D

All the best!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register